KotiReseptitVuoraa pohja ennen kaatamista pesualtaaseen.Sianlihapihveistä peräisin oleva silava ei ole enää ongelma

Vuoraa pohja ennen kaatamista pesualtaaseen.Sianlihapihveistä peräisin oleva silava ei ole enää ongelma

03. 07. 2024 (Kuva: shutterstock.com/Coryn).

Moni kaataa rasvan lavuaariin tai vessanpönttöön nuudeleiden paistamisen jälkeen.Valitettavasti tämä on suuri virhe, sillä vahingoitamme ympäristöä ja altistamme myös budjettimme odottamattomille kuluille.Mihin kaadan paistinpannun öljyn? On helppo tapa päästä siitä eroon.

Jos pääset eroon rasvajäämistä lavuaarissa tai wc:ssä, meillä on valitettavasti huonoja uutisia sinulle. Tämä käytös voi aiheuttaa viemäriverkostossasi toimintahäiriöitä, koska öljy laskeutuu putkien seinämiin ja aiheuttaa tukoksia. Tämä on lyhyt tie kotisi tulvimiseen ja kalliiden remonttien vaatimiseen.Etkö tiedä, mitä tehdä käytetyllä öljyllä? Yksinkertainen temppu auttaa sinua pääsemään siitä eroon ilman vaivaa.

Minne kaataa öljy pannusta? Kokeile ehdottomasti nerokasta foliomenetelmää

Olet varmaan kuullut monta kertaa, että käytetty rasva kannattaa kaataa upokkaaseen ja viedä erityisiin jätteenkeräyskeskuksiin. Itse asiassa harva tekee näin. Tarvitset foliota, jotta voit hävittää rasvajätteet asianmukaisesti ja turvallisesti.

Vuoraa vain keittiön tiskialtaan viemäri sillä ja kaada käytetty rasva reikään.Anna sen olla, kunnes se muuttuu möykyksi.Nyt voit yksinkertaisesti poistaa folion lavuaarista ja heittää voin tai laardin sekajäteastiaan.

VINKKI! Käytä vain muutamaa keittiötuotetta viemärin putkien rasvanpoistoon kotona.Kaada viemäriin puoli kupillista suolaa ja puoli kupillista ruokasoodaa.Kuumenna kuppi etikkaa kattilassa ja kaada se kuivien aineiden päälle.Odota 15 minuuttia ja kaada sitten 2 litraa kiehuvaa vettä viemäriin.

Mihin foliota käytetään? Siitä on hyötyä monissa toiminnoissa

Alobal on monipuolinen materiaali, jota voidaan käyttää menestyksekkäästi erilaisiin kotitöihin. Siihen ei voi vain kääriä ruokaa tai vuorata leivinpeltiä.Sillä on muutamia hämäräperäisiä käyttötarkoituksia, joista et ehkä ole tiennyt.

  • Ruokailuvälineiden kiillotus. Tee foliopalloja ja heitä ne astianpesukoneen koriin.Haarukat kiiltävät ja näyttävät kuin uusilta.
  • Palovammojen puhdistaminen. Jos ruoka-astia palaa, poista lika foliolla.Se toimii kuin lankaharja ja pyyhkii pois palaneen ruoan jäänteet naarmuttamatta pintaa.
  • Nopeuttaa silitystä. Kun sinun on lähdettävä nopeasti kotoa ja vaatteet tarvitsevat silitystä, käytä alumiinifoliota.Voit silittää molemmat puolet samanaikaisesti.Jos asetat suuren alumiinifolio-arkin kiiltävä puoli ylöspäin silityslaudan kannen alle, se heijastaa lämpöä ja silittää vaatteet tehokkaammin.
Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten