KotiReseptitViisi hyppysellinen ruokasoodaa munien keittämisen yhteydessä tuottaa tuloksia, joista monet kotiäidit eivät...

Viisi hyppysellinen ruokasoodaa munien keittämisen yhteydessä tuottaa tuloksia, joista monet kotiäidit eivät ole tietoisia

Joillakin kotiäideillä on mielenkiintoinen salaisuus.He lisäävät ruokasoodaa munia keitettäessä.Kaikki eivät heti tajua, miksi näin tehdään.

Yksi ruokasoodan ominaisuuksista on, että se pehmentää vettä.Mineraalit ja suolat neutralisoituvat nesteessä.Tämä vaikuttaa ruoanlaittoon.

Ruokasoodan lisääminen vähentää todennäköisyyttä, että herkät kuoret vaurioituvat ja saavat halkeamia kypsennyksen aikana.

Joissakin ruokalajeissa maun lisäksi myös ulkonäkö on tärkeää, ja kovaksi keitettyjä kananmunia käytetään usein vain koristeluun.

Viisi hyppysellinen ruokasoodaa munien keittämisen yhteydessä tuottaa tuloksia, joista monet kotiäidit eivät ole tietoisia.

Kuva: Daniel Oparin/VN Archive.

Kun turvaudutaan temppuihin, on tärkeää noudattaa mittasuhteita.Tavallisesti teelusikallinen ruokasoodaa litraa vettä kohti riittää veden pehmentämiseen.Jos tiedät, että hanasta tuleva vesi virtaa kovempana, jauheen määrää on lisättävä.

On tärkeää sekoittaa huolellisesti, jotta se jakautuu hyvin nesteeseen, kirjoittaa portaali ’Belnovosti’.

Kokeneet kokit neuvovat ensin suorittamaan lisälämpökäsittelyn, joka kestää vain muutaman minuutin.Kypsennys vie hieman enemmän aikaa, mutta se on tuloksen arvoista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten