KotiReseptitVieraat eivät lepää ennen kuin ovat syöneet kaiken: kirjoita tämän kaali-tomaatti-ruoan resepti...

Vieraat eivät lepää ennen kuin ovat syöneet kaiken: kirjoita tämän kaali-tomaatti-ruoan resepti ylös

Ruokabloggaaja Olesya Voronova jakoi portaalin ’Ja nyt huomio!’ kanssa alkuperäisen reseptin kasvispihviin kukkakaalista ja tomaateista.

Tarvitset yhden kukkakaalin kukkakaalia, 100 grammaa kovaa juustoa, kaksi tomaattia, kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja muita mausteita maun mukaan.

Kypsennysprosessi on hyvin yksinkertainen eikä vie paljon aikaa.Leikkaa kukkakaali paksuiksi levyiksi ja aseta ne oliiviöljyllä voidellulle pellille.Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Laita jokaiselle kaalilautaselle hieman juustoraastetta ja sen jälkeen pieni määrä pilkottuja tomaatteja.Juusto antaa ruokalajille hienostuneen maun, ja tomaatit tuovat raikkautta ja mehukkuutta.

Laita kukkakaali vuokaan 200 asteeseen esilämmitettyyn uuniin 15-20 minuutiksi.Kun kukkakaalipihvi muuttuu kullanruskeaksi ja juusto alkaa sulaa, annos on valmis.

Aiemmin Voronova kertoi, mitä sinun täytyy lisätä taikinaan, jotta pannukakut osoittautuvat hellävaraisiksi ja erittäin maukkaiksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten