KotiUusiokäyttöideatVenäjä ottaa käyttöön mustan ja punaisen kaviaarin pakolliset merkinnät: selvitetään, miksi se...

Venäjä ottaa käyttöön mustan ja punaisen kaviaarin pakolliset merkinnät: selvitetään, miksi se on tarpeen

Venäläiset punaisen ja mustan kaviaarin tuottajat alkavat merkitä tavaroitaan pakollisesti.Venäjän hallitus hyväksyi vastaavan säännön.Uudistuksen vaiheittainen käyttöönotto on tarkoitus aloittaa jo 1. huhtikuuta 2024.

Mustan ja punaisen kaviaarin merkintäsäännöt on tarkoitus ottaa käyttöön useassa vaiheessa.Ensimmäinen niistä alkaa 1. huhtikuuta 2024.Tänä aikana kaviaarin tuottajien on rekisteröidyttävä erityiseen järjestelmään, joka on luotu tavaroiden liikevaihdon valvomiseksi.

Toinen vaihe alkaa 1. toukokuuta 2024.Tuolloin tuottajat velvoitetaan toimittamaan ainoastaan jo merkittyä kaviaaria.Lisäksi heidän on syötettävä tiedot valvontajärjestelmään.

Ostajat voivat erottaa laatukaviaarin purkissa olevasta erityisestä merkistä.

Kuva: Zamir Usmanov/Global Look Press.

Suunnitelmissa on, että laatutuotteet merkitään ’Honest Mark’ -merkinnällä.Oletettavasti asianmukaisten tarrojen avulla ostajat voivat varmistua tavaroiden laadusta.Lisäksi yhtenä merkintöjen käyttöönoton päätavoitteena pidetään laittomien tavaroiden valvontaa.Asiantuntijat uskovat, että tölkeissä oleva ’rehellinen merkki’ toimii takuuna siitä, että tuote on tuotettu täysin virallisesti.

Aikaisemmin venäläisille kerrottiin, miten valita punainen kaviaari uudenvuoden kunniaksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten