KotiReseptitUudenvuoden satu pöydällä: Joulukuun 31. päivänä tämä joulukuusisalaatti tekee vaikutuksen vieraisiin

Uudenvuoden satu pöydällä: Joulukuun 31. päivänä tämä joulukuusisalaatti tekee vaikutuksen vieraisiin

Ehkä yksi jokaisen emännän tärkeimmistä tehtävistä uudenvuodenaattona on saada ruokalajit yllättämään vieraat miellyttävästi maullaan ja mieleenpainuvalla esillepanollaan.Alkuperäisen salaatin reseptin jakoi YouTube-kanava ’Recipes for Lazy People’.

Ainekset: 200 grammaa makkaraa, 70 grammaa luumuja, 300 grammaa perunoita, neljä kananmunaa, 150 grammaa korealaisia porkkanoita ja maissia, smetanaa ja majoneesia.

Miten valmistetaan:.

Kuutioi makkara, luumut, ohjaa perunat raastimen läpi.Kananmunan valkuaiset hierotaan, keltuaiset vaivataan haarukalla.Porkkanat on viipaloitava.Seuraavaksi sinun täytyy ottaa muotti, niin että se oli kätevä asettaa ainesosat.Ensimmäinen kerros – suolattuja keitettyjä perunoita, sitten – verkko majoneesia tai smetanaa (tai niiden seos), sitten tulee porkkanat, kastike, makkara, luumut, maissi, keltuainen, majoneesi jälleen.Pintakerros on munanvalkuaista.Koristele salaatti joulukuusen muotoon asetetulla tillillä.Siihen on lisättävä porkkanaviipaleesta leikattu ’tähti’ ja ’joulukuusileluja’ maissista ja granaattiomenan jyvistä.

Kuva: Kuvakaappaus YouTube-kanavalta ’Recipes for Lazy People’.

Aiemmin isännät opettivat valmistamaan toisen uudenvuoden salaatin, jonka vieraat muistavat koko vuoden.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten