KotiReseptitUnettomuus ja pahoinvointi: Lääkäri ei osannut nimetä yhtään plussaa suositusta ruokavaliotyypistä

Unettomuus ja pahoinvointi: Lääkäri ei osannut nimetä yhtään plussaa suositusta ruokavaliotyypistä

Terapeutti Ivan Romasov puhui intervallipaaston haitoista.Hän selitti, että tämäntyyppistä laihdutukseen suosittua dieettityyppiä on useita, mutta hän ei osannut nimetä yhtään plussaa tästä järjestelmästä.

Hänen mukaansa intervallipaaston keksijät uskovat, että tämä ruokailutapa on normaali ihmisille, joiden esi-isät viettivät ensin paljon aikaa ruoan hankkimiseen ja valmistamiseen ja joiden ateriat itse tapahtuivat päivän päätteeksi.

Monien vuosisatojen ajan ihmisillä on kuitenkin ollut jatkuvasti mahdollisuus saada ruokaa.Toistaiseksi lääketieteen ammattilaiset tai tiedemiehet eivät ole havainneet intervallipaaston hyötyjä.

’Jotta kaikki tämäntyyppisen ruokavalion mahdolliset positiiviset vaikutukset voitaisiin paljastaa, tarvitaan pitkäaikaista havainnointia – ei yhtä vuosikymmentä.Mutta sellaisia tutkimuksia ei nyt ole’, lääkäri selitti.

Samaan aikaan tämän ruokavalion kielteiset seuraukset ovat jo tiedossa – unettomuus, pahoinvointi, päänsärky ja nopea väsymys, sanomalehti Izvestian mukaan.

Muistakaa, että aiemmin ohjelmassa Elena Malysheva nimesi laihduttajien suurimman virheen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten