KotiReseptitTuoreita sieniä ja marjoja jopa talvella, ei säilykkeitä: ravitsemusterapeutti jakoi vinkkinsä

Tuoreita sieniä ja marjoja jopa talvella, ei säilykkeitä: ravitsemusterapeutti jakoi vinkkinsä

Monet pitävät marinoiduista sienistä paistettujen perunoiden kanssa, ja talvella niitä on erityisen mukava lämmittää kupin teen ja vadelmahillon kera.Mutta kaikki eivät halua käyttää aikaa säilykkeisiin.Tällaisessa tilanteessa pakastaminen on ihanteellinen ratkaisu, mutta on tärkeää osata tehdä se oikein.Ravitsemusterapeutti Natalia Zubareva jakoi vinkkinsä.

Huuhtele tuote hyvin.Tosiasia on, että lian mukana voi jäädä homeen itiöitä tai hyönteisten toukkia.Tämä pilaa valmisteen.

Poimi marjat ja sienet.Vähänkin pilaantuneita hedelmiä ei pidä pakastaa, sillä se voi vaarantaa koko erän.

Kypsennä sienet.Tässä tapauksessa raaka-aine on paitsi pestävä myös lämpökäsiteltävä, ja sen jälkeen on päästävä eroon syntyvästä kalvosta.

Pakasta nopeasti, sulata hitaasti.Tämä sääntö koskee sekä marjoja että sieniä.Pakastettaessa on saavutettava shokkivaikutus, jotta vesi ei ehdi kiteytyä.Sulatettaessa tuote on asetettava ensin jääkaappiin ja nostettava lämpötilaa vähitellen.Poikkeuksena voivat olla tapaukset, joissa on lämpökäsittely.

Sinun ei pitäisi turvautua uudelleen pakastamiseen.Näin tuote menettää kaikki hyödylliset ominaisuudet, ja todennäköisyys, että se pilaantuu, on paljon suurempi, ’Argumenty i Fakty’ -portaalin mukaan.

Aikaisemmin tuli tunnetuksi, miten sipulin kuorta käytetään.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten