KotiReseptitTuonti viikon tai kahden kuluttua: kuinka paljon laatikollinen kananmunia Turkista maksaa venäläisissä...

Tuonti viikon tai kahden kuluttua: kuinka paljon laatikollinen kananmunia Turkista maksaa venäläisissä kaupoissa

Hallitus on keksinyt keinon pysäyttää kananmunien hinnannousu.Se on tuonti.Lähitulevaisuudessa tuotetta aletaan toimittaa Turkista.Kuten maatalousministeriö on vakuuttunut, tämä vakauttaa kananmunien hinnan ensi kuussa.

Silti kukaan ei peruuta uudenvuoden salaatteja, joten venäläiset alkavat miettiä, kuinka paljon turkkilaiset kananmunat maksavat meidän 150-170 ruplaa vastaan.

Anastasia Prikladova, taloustieteen tohtori, Plehanovin venäläisen talousyliopiston kansainvälisen liiketoiminnan laitoksen apulaisprofessori, antoi rauhoittavan vastauksen tähän kysymykseen.

Hänen mukaansa tusinan C1:n keskihinta ei ylitä 90 ruplaa.

Nyt tärkein ulkomainen toimittaja on Valko-Venäjä; loppuviikosta kananmunia alkaa tulla Azerbaidžanista ja vähän myöhemmin Turkista.

Vähittäismyynnissä hinta nousee, mutta ei kovin tuntuvasti.

Kuva: Daniel Oparin/VN Archive.

’Turkkilaisten tarvikkeiden maantieteellinen sijainti osoittaa vakiintuneita reittejä, joten tässä suhteessa ei pitäisi olla ongelmia.Lisäksi Ankara kykenee lisäämään vientimääriä, mikä näkyy kaupan dynamiikassa’, ekonomisti toteaa.

Jos puhutaan tukkuvientihinnoista, se on noin 66 ruplaa tusinaa C1-luokan munia kohden.Oletetaan, että toimitus Ankarasta Moskovaan on noin 84 ruplaa, minkä jälkeen lisätään vähittäismyyntimarginaali.

Aikaisemmin tuli tietoon, milloin suklaan hinnat nousevat Venäjällä kunnolla.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten