KotiReseptitTunnustettu korkealaatuiseksi: Roskachestvo on julkaissut luettelon parhaista maidoista

Tunnustettu korkealaatuiseksi: Roskachestvo on julkaissut luettelon parhaista maidoista

Roskachestvo on tehnyt yhteenvedon pastöroitua maitoa koskevan tutkimuksen tuloksista.Yli 100 tuotemerkkiä tutkittiin, mutta vain 21 niistä täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset.

Järjestön Telegram-kanavan mukaan useat tuotemerkit saivat parhaat arvosanat.Merkit Asenjevskaja Farma, Vologodskoje, Harmony of the Day, Cheburashkin Brothers ja useat muut saivat tunnustuksen.

Kuva: Roskatševon Telegram-kanava.

Asiantuntijat korostivat: on muitakin maidontuottajia, jotka eivät ainoastaan noudata lainsäädäntöä vaan täyttävät myös kaikki Roskatševon vaatimukset.Heidän joukossaan: ’Volzhskie Prostory’, ’Harmony of the Day’, ’Gorodetsky Dairy Plant’, ’Sincerely Yours’, ’Korovaevo’, ’Letny Lug’, ’Lyubimoye Moloko’, ’Marusya’, ’Milk of the Orenburg Region’, ’Mu-u’, ’M2’, ’Pravilnoe Moloko’, ’O’Kay’, ’Reznoi Palisad’, ’Rodnoy Kirzhach’, ’Chaban’ ja Globus.

AikaisemminRoskachestvo löysi bacilluksia ja kasvirasvaa suosituista maitomerkeistä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten