KotiReseptitTäytteeseen voi laittaa mitä tahansa: lääkäri selitti, missä paikoissa ei saa ostaa...

Täytteeseen voi laittaa mitä tahansa: lääkäri selitti, missä paikoissa ei saa ostaa shawarmaa

Ravitsemusterapeutti Elena Solomatina selitti, missä laitoksissa ei koskaan saisi ostaa shawarmaa.Hänen mukaansa myrkytyksen saamisen mahdollisuus tällaisissa paikoissa on liian suuri.

Vältä paviljonkeja, jotka sijaitsevat hyvin ruuhkaisissa paikoissa – esimerkiksi rautatieaseman lähellä.Asiakasvirran ja suuren kysynnän vuoksi kojuissa ei välitetä tuotteiden laadusta.

’He voivat sujauttaa täytteeseen lihaa tai vihanneksia, jotka eivät ole tuoreita’, Solomatina sanoi.

Tällaiset ruokapaikat eivät myöskään ole tunnettuja siisteydestään; joskus kokit eivät vain ehdi kunnolla ja säännöllisesti puhdistaa työkaluja, leikkuulautoja, grillejä ja muuta.Kastikkeita saatetaan säilyttää auringossa, jolloin ne happamoituvat nopeasti.

Vähentääksesi myrkytysriskiä varmista ainakin silmämääräisesti, että laitos noudattaa hygieniavaatimuksia.Kokkien on käytettävä päähineitä, esiliinaa ja käsineitä.

Tarkkaile häntä vähintään minuutin ajan ja tarkista, ettei hän ota rahaa samoilla käsillä tai maistele kastiketta sen sekoittamiseen käytetystä kauhasta.Säiliöissä tai gastro-astioissa, joissa on tuotteita, pitäisi olla tarroja, joissa on tuoreet valmisteiden valmistuksen päivämäärät, kertoi lääkäri ’Vecherka’.

Aiemmin tuli tunnetuksi, mitä löytyi shawarmasta, joka myrkytti 62 Bratskin asukasta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten