KotiReseptit'Tarvitsemme väriä, makua ja rapeutta': kokki mainitsi tärkeän säännön täydellisen paahdetun lihan...

’Tarvitsemme väriä, makua ja rapeutta’: kokki mainitsi tärkeän säännön täydellisen paahdetun lihan valmistamiseksi

Pietarilainen keittiömestari Artem Koltshenko on kertonut kotiäidille täydellisesti paahdetun lihan tärkeimmän salaisuuden.Sillä ei ole mitään tekemistä mausteiden kanssa, vaan tekniikka ratkaisee.

Tärkeintä paistamisessa on asiantuntijan mukaan kuuma paistinpannu.Jos laitat lihaa kylmälle pannulle, se on sama kuin heittäisi pastaa kylmään veteen.Vesi kiehuu jonain päivänä, pasta kiehuu jonain päivänä.Samalla tavalla pannu kuumenee jossain vaiheessa.Mutta se ei tule olemaan se tulos, jonka haluamme.

’Mikä tahansa ruoka alkaa antaa vettä keittämisen alussa.Ja jos tarvitsemme lihaa haudutettuna, ei ole paljon ongelmia.Paistettaessa tarvitsemme kuitenkin maun lisäksi myös väriä ja rapeutta’, kokki selitti keskustelussa portaalin kanssa ’Ja nyt tarkkana!’.

Kylmässä pannussa liha kuumenee ensin, sitten se kypsyy hieman ja vasta sitten paistuu.Mutta kun liha on paistettu, se on jo kypsennetty, mikä on väärin.

Aikaisemmin Artem Kolchenko paljasti parhaan reseptin uunissa paistettavaan kanaan ja nimesi tämän ruokalajin tärkeimmän mausteen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten