KotiReseptitTämä salaatti korealaisten porkkanoiden kanssa on hitti uudenvuoden pöydässä: kaikki unohtavat Olivierin

Tämä salaatti korealaisten porkkanoiden kanssa on hitti uudenvuoden pöydässä: kaikki unohtavat Olivierin

Jos et tiedä, millä muulla tavoin monipuolistaisit uudenvuodenpöytää, kokeile tehdä salaatti tämän reseptin mukaan.Välipalan yksinkertaisuudesta huolimatta se sopii täydellisesti ison juhlan herkuksi.

Ainekset:

  • perunat (200 grammaa).
  • savustettu makkara (100 grammaa).
  • kurkut (150 grammaa).
  • nippu vihreää sipulia.
  • Korealaiset porkkanat (200 grammaa).
  • majoneesi (kolme ruokalusikallista).

Korealaiset porkkanat tekevät salaatista pikantin ja mehukkaan.

Kuva: freepik.com/ KamranAydinov.

Valmistelu: .

Aluksi sinun on keitettävä perunat takissa, jäähdytettävä ja kuorittava ne.Seuraavaksi leikkaa jäähtyneet mukulat kuutioiksi ja laita ne kulhoon.

Samaan aikaan savustettu makkara ja kurkut on parempi leikata oljeksi.Vihersipulit voi pilkkoa pienemmiksi.

Viimeinen vaihe – kerrosten muodostaminen, joista jokaisen ei pidä unohtaa levittää majoneesia.Ensin makkara asetetaan salaattikulhoon, sen jälkeen kurkut ja vihreät sipulit, ja toiseksi viimeisenä – perunat.Lisää päälle korealaisia porkkanoita.

Jos annat salaatin seistä jääkaapissa jonkin aikaa, välipalasta tulee entistäkin maukkaampi ja ruokahalua lisäävä.Edellä mainittujen ainesten pitäisi riittää neljään keskikokoiseen annokseen.

Kokit ovat myös aiemmin paljastaneet toisen epätavallisen uudenvuoden reseptin – salaatti ’joulukuusi’, joka on erinomainen vaihtoehto tylsälle olivierille.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten