KotiReseptitTämä penni ainesosa tekee okroshkasta uskomattoman: tässä on, mitä kokit lisäävät ruokaan

Tämä penni ainesosa tekee okroshkasta uskomattoman: tässä on, mitä kokit lisäävät ruokaan

Netissä käydään kiivasta keskustelua siitä, maistuuko okroshka paremmin kvassin, kefiirin vai heran kanssa.Keittiömestari Denis Seredkin on ilmaissut mielipiteensä.

Kokenut kokki kertoi, että kahviloissa ja ravintoloissa okroshka valmistetaan useimmiten kvassilla.Ja juoman tulee olla ’elävä’.Tämä ei kuitenkaan ole ainoa täydellisen kylmän keiton salaisuus.Kuten käy ilmi, venäläisen sinapin sijasta kokit käyttävät tämän kastikkeen ranskalaista versiota – Dijonin sinappia.

’Paras kastike okroshkalle on ’elävä’ kvass, jonka väri on runsaan meripihkanvärinen, tasapainoinen: kohtuullisen makea ja hapan, runsaan makuinen.Ainekset ovat seuraavat: perunoita, kurkkua, kananmunaa, savustettua makkaraa, dijon-sinappia ja vihreää sipulia päälle’, kokki jakoi reseptin portaalin E1.ru kanssa.

Terveyshyötyjen kannalta okroshka olisi kuitenkin tehtävä kefiristä.Lääkäri Antonina Starodubova kertoi tästä aiemmin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten