KotiReseptitTämä on tinamaista: se, mitä he myyvät metallitölkissä olevan samppanjan varjolla, on...

Tämä on tinamaista: se, mitä he myyvät metallitölkissä olevan samppanjan varjolla, on sitä todella

Yhä useammin venäläisten kauppojen hyllyiltä ei löydy tavallisimpia alkoholituotteita – samppanjaa tina-tölkeissä.Venäjän viinioppaan asiantuntijat päättivät tarkistaa tällaisten juomien laadun ja maun.

Tulokset olivat odottamattomia.Peltitölkeissä oleva samppanja on lähes yhtä hyvää kuin tuotteet, joita myydään tutummassa muodossa – lasiastioissa.Eroja on kuitenkin edelleen – ne koskevat lähinnä juomien makua.

Näin kertoivat Venäjän viinioppaan asiantuntijat Zen-kanavallaan.

’Edulliset venäläiset kuohuviinit tölkeissä valmistetaan korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti, eikä niissä ole merkittäviä puutteita.Nämä ovat puhtaita viinejä, joissa ei ole vikoja ja puutteita, vaikka ne saattavat olla vähemmän ilmeikkäitä’, asiantuntijat totesivat.

Suositeltava on kuitenkin edelleen klassinen samppanja lasissa.Se on joka tapauksessa parempaa kuin ’tina’-vastaavansa.

’Tällä hetkellä edullisen tölkin hinta on noin 120 ruplaa.Samaan hintaan voi ostaa kuohuviinejä Tamanin niemimaalta, Etelä-Dagestanista tai Krimiltä, joiden pisteet ovat yli 80 pistettä’, neuvoo Venäjän viininopas.

Tämä on tinttia: mitä oikeasti myydään samppanjan varjolla metallitölkeissä.

Kuva: Venäjän viiniopas / Zen.

Samaan aikaan venäläiset nimesivät suosikkijuomansa Coca-Colan makuiset juomat.Yhtäkkiä, mutta alkuperäinen juoma ei päässyt edes luokitukseen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten