KotiReseptitTämä kanan rintakinkku muistetaan pitkään: resepti lihan paahtamiseen kokeneilta kokeilijoilta

Tämä kanan rintakinkku muistetaan pitkään: resepti lihan paahtamiseen kokeneilta kokeilijoilta

Kotitekoisen kinkun valmistaminen on loistava tapa tarjota itsellesi ja perheellesi maukas ja luonnollinen tuote.Monet ajattelevat, että tämä prosessi on monimutkainen ja aikaa vievä, mutta yksinkertaisia reseptejä on tarjolla jopa kokemattomille ruoanlaiton harrastajille.Kannattaa kokeilla alla olevaa reseptiä.

Tämä menetelmä ei ainoastaan säästä aikaa, vaan mahdollistaa myös ainesosien koostumuksen ja laadun hallinnan.Katsotaanpa vaiheittaiset ohjeet tämän ruokahalua herättävän ruokalajin valmistamiseksi.

VAIHE 1: sinun on valmisteltava kananrinta.Täytä kulho vedellä, lisää suola ja aseta liha siihen varmistaen, että se on täysin nesteen peitossa.Rinta on jätettävä suolavedessä kahdeksi tunniksi.

VAIHE 2: Poista kana liotuksen jälkeen vedestä ja kuivaa se huolellisesti paperipyyhkeellä.

VAIHE 3: jatka marinadin valmistamista.Sekoita yhtä paljon hunajaa ja kasviöljyä (1 rkl kumpaakin), lisää sinapinsiemeniä ja mausteita maun mukaan.Suositeltavaa on käyttää paprikaa, basilikaa, meiramia, tulista ja mustapippuria sekä valkosipulia.

VAIHE 4: Päällystä kananrinta valmistetulla marinadilla ja aseta vuokaan.Lisää muutama herne pippuria maun tehostamiseksi ja ripottele päälle seesaminsiemeniä tai paprikaa.

VAIHE 5: lähetä aihio uuniin 15 minuutiksi.Sen jälkeen sinun on sammutettava uuni.Samalla lihan pitää jäädä uuniin, kunnes se jäähtyy kokonaan.Ihanteellinen vaihtoehto olisi jättää kana uuniin yön yli.

VAIHE 6 : Ota aamulla jäähtynyt kana pois ja aseta se paperipyyhkeen päälle 5 minuutiksi ylimääräisen kosteuden poistamiseksi.Viimeinen vaihe on rintaluun poistaminen.

Kotitekoisen kinkun valmistaminen kananrinnasta on yksinkertainen ja tehokas tapa ilahduttaa itseään jollain uudella aamiaisella.Tätä menetelmää käyttämällä voit monipuolistaa ruokavaliota ja miellyttää kotitovereitasi.Muista, että kotitekoinen kinkku on paitsi maukkaampaa, myös terveellisempää kuin ostettu kinkku, koska voit täysin hallita käytettyjen ainesosien koostumusta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten