KotiReseptitTämä hyytelö korvaa hillon: herkullinen ja yksinkertainen resepti pitää immuunijärjestelmäsi vahvana talvella

Tämä hyytelö korvaa hillon: herkullinen ja yksinkertainen resepti pitää immuunijärjestelmäsi vahvana talvella

Vadelmahillo ei ole vain herkullinen lisä teehen, vaan myös erinomainen keino ehkäistä vilustumista.Mutta kaikki eivät halua vaivautua ruoanlaiton kanssa.Juuri tällaisia tapauksia varten on olemassa yksinkertainen resepti vadelmahillolle.Näin se tehdään.

Ensimmäiseksi vadelmat huuhdellaan hyvin.Lisää marjojen kattilaan 100 ml kylmää vettä ja keitä 3 minuuttia.Sen jälkeen vadelmat jauhetaan homogeeniseksi puuroksi ja kiehautetaan 40 %:ssa, lisätään sokeri ja keitetään sekoittaen vielä 5 minuuttia.Sitten massa jäähdytetään kokonaan ja keitetään vielä 5 minuuttia.

Seuraavaksi hyytelö kaadetaan valmiiksi steriloituihin purkkeihin ja jätetään avoimiksi 1-2 päiväksi, kunnes kuori tulee esiin.Tuloksena oleva hyytelö ei saa vuotaa.Tämä menetelmä on paljon helpompi ja nopeampi kuin tavallinen hillo, kertoo portaali ’1000 menu’.

Aiemmin kokit jakoivat epätavallisen kompottireseptin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten