KotiReseptitTällaisia hintoja ei ole koskaan aiemmin nähty: vuoden alusta lähtien kallein hedelmä...

Tällaisia hintoja ei ole koskaan aiemmin nähty: vuoden alusta lähtien kallein hedelmä on nimetty, ja sen hinta on noussut yli 50 prosenttia

Päivittäistavarakaupoissa ja marketeissa banaanien hinnat ovat nousseet ennennäkemättömästi.Joissakin paikoissa suositun hedelmän hinta nousee jopa 200 ruplaan kilolta.

Nyt 60-80 ruplan hintaisen hedelmäkilon sijasta on yhä useammin havaittavissa vähintään kaksi kertaa korkeampi luku – 130-200 ruplaa.

Kuten Mashin toimitus selvitti, vika on logistiikkaketjujen häiriöissä Suomen, Hollannin ja Ison-Britannian kanssa.Juuri nämä valtiot toimittivat hedelmät Venäjälle ostamalla ne Ecuadorista.Kiristyneiden poliittisten suhteiden seurauksena on nyt katkennut tuotteiden toimittaminen maahamme.

Banaanien hinnan nopeaan nousuun vaikuttaa kuitenkin myös maanmiestemme suuri kysyntä, jota myyjät myös aktiivisesti hyödyntävät.

Tällaisia hintoja ei ole koskaan aiemmin nähty: vuoden alusta lähtien kalleimmaksi hedelmäksi on nimetty hedelmä, jonka hinta on noussut yli 50 prosenttia.

Kuva: Mash/Telegram.

Aikaisemmin tuli ilmi, että jotkut maitotuotteet saattavat kadota kauppojen hyllyiltä Venäjällä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten