KotiPuhdistusvinkitSyö 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa.Se vapauttaa kehosi myrkyistä ja puhdistaa suolistosi

Syö 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa.Se vapauttaa kehosi myrkyistä ja puhdistaa suolistosi

Vaikka tämä hedelmä on erittäin hyödyllinen terveydelle, slovakit valitsevat sitä harvoin päivittäin.On aika muuttaa tämä ja hyödyntää sen tarjoamat terveyshyödyt.Tämän hedelmän syömisen vaikutukset ennen nukkumaanmenoa ovat erityisen huomattavat.

Jokainen lapsi tietää, että hedelmät ovat terveellisiä ja että niitä kannattaa syödä joka päivä.Jotkin hedelmät kuitenkin erottuvat ainutlaatuisten ominaisuuksiensa vuoksi siten, että ne ansaitsevat erityistä tunnustusta.Yksi tällainen hedelmä on papaija, jolla on erittäin hyödyllisiä vaikutuksia ihmiskehoon.

Mihin papaija on hyväksi?

Kristoffer Kolumbus kutsui papaijaa „enkelten hedelmäksi“.Se on kotoisin Etelä- ja Keski-Amerikan trooppisilta alueilta.Vaikka se muistuttaa muodoltaan päärynää, sen maku on epätavallinen ja verraton muihin hedelmiin.Joissakin on ripaus mausteisuutta, toisissa taas ainutlaatuinen yhdistelmä mangon ja melonin makuja.Käsityseroista riippumatta papaija on todella makea ja virkistävä.

Maku on kuitenkin vain osa syytä tarttua papaijaan.Se on rikas ravintoaineiden lähde, jonka pitäisi kiinnostaa kaikkia terveydestään huolehtivia. Papaija on sekä mikro- että makroravintoaineiden lähde, joilla on erinomainen vaikutus ihmiskehoon.Se sisältää runsaasti vitamiineja, erityisesti C-, A-, E- ja B-vitamiineja.Se sisältää myös suuria määriä kalsiumia, rautaa, magnesiumia ja fosforia.

Papaija sisältää myös lykopeenia, joka on yksi tehokkaimmista antioksidanteista, ja fibriiniä, joka nopeuttaa haavojen paranemista ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Miksi syödä papaijaa ennen nukkumaanmenoa?

Papaijan monista ainesosista papaiini on yksi tärkeimmistä.Se on entsyymi, jolla on keskeinen rooli ruoansulatusprosesseissa, erityisesti proteiinien ruoansulatuksessa. Tämän vuoksi papaija auttaa parantamaan suolen toimintaa. Siksi sitä käytetään usein luonnollisena apuna erilaisissa ruoansulatushäiriöissä.

Se, mikä tekee papaijasta todella ainutlaatuisen, on kuitenkin sen kyky edistää elimistön detoksifikaatiota.Tämä kyky on erityisen voimakas, kun papaijaa nautitaan 2 – 3 tuntia ennen nukkumaanmenoa.Hedelmän hedelmäliha sisältää bioaktiivisia yhdisteitä, joilla on voimakas puhdistava vaikutus.Toisin sanoen papaijan nauttiminen ennen nukkumaanmenoa auttaa elimistöä poistamaan myrkkyjä, elvyttämään ruoansulatusjärjestelmää ja vahvistamaan suolistoestettä. Mutta siinä ei ole vielä kaikki. Papaija sisältää myös tryptofaania joka auttaa nukahtamaan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten