KotiMielenkiintoinenSuolakurkku pehmeitä ja onttoja sisältä? Laita viipale purkkiin. Niistä tulee erittäin rapeita

Suolakurkku pehmeitä ja onttoja sisältä? Laita viipale purkkiin. Niistä tulee erittäin rapeita

Suolakurkku on selvästi hapan maku, minkä vuoksi pidämme niistä niin paljon. Täydellisesti valmistettuna ne ovat kiinteitä ja rapeita. Valitettavasti usein käy niin, että suolakurkku muuttuu sisältä pehmeiksi ja tyhjiksi. Tiedämme kuinka korjata se.

Suolakurkku voidaan valmistaa tynnyrissä, saviastiassa tai purkissa. Nämä ovat suolakurkkua ainesosineen: tillin varret ja versot, piparjuurijuuret ja vedellä ja suolalla peitetyt valkosipulinkynnet. Voit ostaa tämän tuotteen helposti mistä tahansa supermarketista, mutta yleisesti tiedetään, että kotitekoiset säilykkeet maistuvat parhaimmalta.

Yksinkertaisin suolakurkkuresepti. Noudata lusikan sääntöä

Suolakurkku saadaan maitohappokäymisellä. Luonnolliset sokerit muuttuvat maitohapoksi käymisbakteerien avulla. Koko prosessi tapahtuu suolavedessä, karkean suolan vesiliuoksessa. Jos aiot vielä tehdä säilöntäaineita, valmista seuraavat ainekset:

  • 2 kg pieniä kurkkuja,
  • 2 päätä valkosipulia,
  • nippu tilliä versoilla,
  • pala piparjuurta,
  • 4 ruokalusikallista karkeaa suolaa.

Yllä olevista suhteista sinun pitäisi saada neljän litran ruukut kurkuilla . Parhaan maun saat, jos noudatat sääntöä yksi ruokalusikallinen suolaa litraa kohti . Älä liioittele suolaa, sillä kun kurkut ovat olleet muutaman viikon erittäin suolaisessa vedessä, niiden makua ei voi säästää.

Kuinka tehdä rapeaa suolakurkkua? Resepti on todella banaali

Huuhtele purkit kiehuvalla vedellä. Pese kurkut, tilli ja piparjuuri juoksevan veden alla. Leikkaa juuri pieniksi paloiksi ja leikkaa valkosipulin kynnet. Laita tilli, valkosipuli ja piparjuuri purkin pohjalle. Aseta sitten kurkut pystyasentoon ja tukevasti. Kiehauta 2 litraa vettä ja lisää 4 ruokalusikallista karkeaa suolaa. Sekoita kunnes suola liukenee ja kaada seos purkkien sisällön päälle. Laita päälle haudutettua sitruunaa. Tämä tekee kurkuista rapeita ja kiinteitä. Happamat hedelmät estävät niitä pehmentymästä. Sulje lopuksi purkit ja aseta ne viileään paikkaan kolmeksi viikoksi.

EHDOTUS! Kurkkujen kanssa purkkiin voi laittaa myös piparjuuren, tammen, viinirypäleen, vadelman tai kirsikan lehtiä. Ne estävät pektiinin hajoamisen ja antavat kurkkujen säilyttää rapeuden. Tämä estää kurkkujen pehmentymisen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Ehkä et tiedä tätä menetelmää. Se on helpompaa kuin klassinen keittäminen. Käytä astianpesukonetta

Laitan kaksi viipaletta päälle ja pyörittelen. Temppu saada rapeita ja maukkaita suolakurkkuja

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten