KotiReseptitSlovakit juovat tätä kahvia suuria määriä.Parempi välttää sitä niin paljon kuin mahdollista

Slovakit juovat tätä kahvia suuria määriä.Parempi välttää sitä niin paljon kuin mahdollista

Tällaisen kahvin ystävien kannattaa vähentää hieman sen kulutustiheyttä.Katsokaa vain koostumusta, joka armottomasti viittaa kahvin vähäiseen osuuteen kokonaismäärään.Sokeria tulee ensimmäisenä, ja sen jälkeen vielä enemmän paljastuksia.

Olet varmaan kuullut väitteitä, että pikakahvi on „pelkkää kemiaa“ tai että se ei edes pärjää oikealle kahville.Tuossa ei ole totuuden häivääkään, sillä pikakahvi on edelleen kahvia, mutta se on valmistettu vähintäänkin eri tavalla.On kuitenkin olemassa tietynlainen kahvijuoma, jota löytyy lähes kaikkialta.Ei vain kaupoista, vaan myös odotushuoneista, hotelleista ja toimistoista.Juuri tätä kahvia kannattaa varoa.

Olet varmasti kuullut väitteitä, joiden mukaan pikakahvi on „pelkkää kemiaa“ tai että se ei edes pärjää oikealle kahville.Tuossa ei ole totuuden häivääkään, sillä pikakahvi on silti kahvia, mutta se valmistetaan vähintäänkin eri tavalla.On kuitenkin olemassa tietynlainen kahvijuoma, jota löytyy lähes kaikkialta.Ei vain kaupoista, vaan myös odotushuoneista, hotelleista ja toimistoista.Juuri tätä kahvia kannattaa varoa.

Mitä kahveja sinun tulisi välttää?

3-in-1-kahvi tai pikemminkin kahvijuoma (kahvin vähäisen määrän vuoksi monia tällaisia tuotteita ei voi virallisesti kutsua kahviksi) sisältää koostumukseltaan pikakahvia, sokeria ja maitoa. Ainesosaluettelo ei kuitenkaan lopu tähän. Kun tarkastelemme erään tällaisen tuotteen etikettiä, huomaamme, että ensimmäisellä ja toisella sijalla on&#8230.Sokeri.Kahvi sen sijaan sijoittuu hieman alemmalle sijalle.Ylimmällä sijalla on jähmettynyt palmurasva.

Sokeri, glukoosisiirappi, täysin hydrattu palmunydinrasva, liukoinen kahvi 7,9 %, tapiokatärkkelys, stabilointiaineet (E331, E340, E452, E451), maitoproteiinit, suola, emulgointiaineet (E471, E472e), &#8220 &#8220 &#8220 – mainitaan tuotteen etiketissä.

Kuten siis huomaatte, 3-in-1-kahvi sisältää epäterveellisiä lisäaineita perusainesosien lisäksi. Tämäntyyppiseen kahviin lisätään yleensä paljon sokeria – usein ainesosissa on enemmän sokeria kuin itse kahvissa – joten tämäntyyppisen kahvin liikakäyttö voi johtaa joidenkin sivistystautien kehittymiseen.

Toisaalta hydratun palmuöljyn, joka on myös yksi 3in1-kahvin ainesosista, nauttiminen voi johtaa muun muassa kolesterolitason nousuun. Vetykäsitelty palmuöljy sisältää transrasvoja, jotka ovat elimistölle haitallisia. Tutkimukset ovat osoittaneet, että transrasvat voivat aiheuttaa ns.metabolisen oireyhtymän.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten