KotiVinkkejä kotiinSinun ei tarvitse huolehtia ampiaisista.Isoisäni karkotti ne lopullisesti tällä tempulla

Sinun ei tarvitse huolehtia ampiaisista.Isoisäni karkotti ne lopullisesti tällä tempulla

3. 7. 2024 (Kuva: shutterstock.com/Piotr Velixar).

Jos haluat karkottaa ampiaisia, kokeile seuraavia menetelmiä, joita isoisäni käytti päästäkseen lopullisesti eroon näistä hyönteisistä.Jos sinulla on ampiaispesä, joka mahdollisesti uhkaa turvallisuuttasi ja josta on päästävä eroon, ota yhteyttä ammattilaiseen, joka auttaa sinua poistamaan tunkeilijat.

Lämpimämpi sää tarkoittaa enemmän ulkona vietettyä aikaa.Kesäkauden saapuminen voi tarkoittaa myös yhden tietynlaisen tuholaistyypin runsastumista kodissasi ja sen ympäristössä – ampiaisia. Nämä aggressiiviset hyönteiset ilmaantuvat keväällä ja pörräävät sokeristen herkkujen, hedelmäcocktailien ja ylivuotavien roskakoreiden yllä. Niiden ylivoimainen läsnäolo talossasi tai pihallasi voi saada sinut etsimään epätoivoisesti ratkaisua.

Etikkaseos

Etikka on loistava kotikonsti ampiaisia vastaan. Jos havaitset ampiaispesän kotona tai puutarhassa, suihkuta etikan ja veden seosta suoraan pesään.Etikka saa ampiaiset putoamaan pesästä ja kuolemaan. Etikka toimii parhaiten veteen sekoitettuna, mutta voit käyttää sitä myös sellaisenaan. Suihkuta sitä alttiiseen pesään ja odota, että ampiaiset putoavat pesästä.Sekoita suihkepullossa 1/2 etikkaa ja 1/2 vettä. Suihkuta pesään yöllä, kun ampiaiset nukkuvat.

Saippuan ja astianpesuaineen seos voi tehdä ihmeitä

Maanviljelijät ovat jo vuosia käyttäneet tätä seosta tuholaisten, kuten kärpästen, ampiaisten ja hornetien torjuntaan. Saippuan ja astianpesuaineen seoksen valmistaminen ei ole vaikeaa, mutta se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä.Tulokset ovat kuitenkin sen arvoisia! Se on hyvä tapa säästää rahaa torjunta-aineissa, ja sitä voidaan käyttää maatilalla tai puutarhassa luonnolliseen tuholaistorjuntaan. Sekoita kaksi ruokalusikallista saippuaa, kaksi ruokalusikallista nestettä ja lasi vettä.Suihkuta ja olet valmis.

Käytä eteerisiä öljyjä

Joidenkin tuoksujen, kuten piparminttu, geranium ja sitruunaruoho, on osoitettu karkottavan ampiaisia. Sekoita muutama tippa kutakin öljyä veteen ja astianpesuaineeseen suihkepullossa ja suihkuta talon ulkopuolella oleviin paikkoihin, joihin ampiaiset mielellään rakentavat pesänsä, olipa kyse sitten räystäiden, kuistin katosten ja muiden hyllyjen ja rakojen alta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten