KotiReseptitSilakka ihastuttaa epätavallisen runsaalla maullaan: lisää nämä hienot ainekset kastikkeeseen

Silakka ihastuttaa epätavallisen runsaalla maullaan: lisää nämä hienot ainekset kastikkeeseen

Yksinkertaisimmistakin ja perinteisimmistä ruoista voi tulla todellisia kulinaarisia mestariteoksia, jos valmistat ne hieman muunneltuna.Silakka, etikka, porkkanat ja mausteet – nämä ovat tärkeimmät ainesosat, joiden avulla voit luoda uskomattoman maukkaan ja aromikkaan ruokalajin.

Se on tervetullut lisä nuorille perunoille tai voileipien, torttujen ja kanapesten pohjaksi.Tämän ruokalajin valmistaminen ei vaadi erityisiä taitoja, mutta lopputulos yllättää sinut iloisesti.Noudata vaiheittaisia ohjeita, niin saat todellisen kulinaarisen mestariteoksen.

Vaihe 1: Valmistele ainekset.Puhdista ja leikkaa suolattu kalanruho huolellisesti annospaloiksi.Viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi.Valmista korealaiset porkkanat ja muut tarvittavat mausteet (omenaviinietikka, sinapinsiemenet, kasviöljy, ketsuppi).

Vaihe 2: Laita valmistellut ainekset astiaan.Aseta viipaloidut kalapalat ensin, aseta sitten sipulirenkaat ja porkkanat.Lisää mausteet: 1 rkl omenaviinietikkaa, 1 rkl rakeista sinappia, 1 rkl kasviöljyä ja 2 rkl ketsuppia.

Vaihe 3: Sekoita kaikki astian ainekset huolellisesti, jotta ne peittyvät tasaisesti mausteilla.Sulje sitten astia tiiviisti kannella ja laita se jääkaappiin 24 tunniksi marinoitumaan ja antamaan kalalle makuja.

24 tunnin kuluttua ruokasi on valmis! Mausteinen ja uskomattoman maukas silakka sopii mainiosti nuorten perunoiden lisukkeeksi tai voileipien, torttujen ja kanapesten pohjaksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten