KotiPuhdistusvinkitSekoita veteen ja pese ikkunat.Ne loistavat niin kirkkaasti, että naapurisi vihertää kateudesta

Sekoita veteen ja pese ikkunat.Ne loistavat niin kirkkaasti, että naapurisi vihertää kateudesta

6. 7. 2024 (Kuva: shutterstock.com/pikselstock).

Ikkunoiden puhdistamisen kesällä ei tarvitse olla vaikeaa.Tarvitset vain yhden keittiötuotteen, joka hoitaa homman täydellisesti.Se ei ainoastaan poista likaa, vaan säästää myös rahaa.Miten voit pestä ikkunat ja pitää ne kiiltävinä ja raidattomina? Sinun pitäisi tietää tämä patentti!.

Likaiset ikkunat voivat tehokkaasti pilata vaikutelman jopa kaikkein perusteellisimmin siivotusta talosta.Sen huomaa erityisesti kesällä.Silloin auringon säteet tunkeutuvat asuntoihin ja tuovat esiin pienimmänkin lian. Ikkunoiden pesuprosessi on usein pitkällinen.Juuri puhdistettu lasi peittyy yleensä uudelleen pölyyn. Tätä pahentavat tahrat ja raidat. Mutta on olemassa kotikonsteja, jotka saavat ikkunat loistamaan.

Miten puhdistaa ikkunat ilman raitoja ja tahroja? Tarvitset vain 2 ainesosaa

Ikkunoita puhdistettaessa käyttämämme tuote on tärkein. Klassinen ikkunanpesuaine ei joskus vastaa odotuksiamme.Mitä sitten? Kannattaa turvautua vanhaan, hyväksi havaittuun menetelmään, jota äitimme ja isoäitimme rakastivat. Se on veden ja etikan liuos, joka käsittelee kaiken lian täydellisesti ja jättää ikkunan pinnan sileäksi ja kiiltäväksi. Koko prosessi on yksinkertainen eikä vie kauan.

Tarvitsemme:.

  • Vettä.
  • Etikka (mieluiten tislattu).
  • paperipyyhe.
  • sanomalehti.

Sekoita vesi ja etikka 9:1-suhteessa.Kaada seos suihkepulloon.Suihkuta likaantunutta pintaa ja puhdista lika huolellisesti paperipyyhkeellä.Kiillota lasi lopuksi rypistetyllä sanomalehdellä.Mistä tämä idea on peräisin? Se on vanha ja hyväksi todettu patentti.Sanomalehti ei jätä jälkeensä tahroja.Ne antavat myös ikkunoillemme kauniin kiillon. Sanomalehden sijasta voit käyttää myös mikrokuituliinoja.Ne sopivat erinomaisesti lasipintojen kiillottamiseen.

Vesi ja etikka ikkunoiden puhdistamiseen.Mitä tietämisen arvoista?

Miksi etikka ja vesi on niin hyvä yhdistelmä? Etikka ei ole vain luonnollista vaan myös tehokasta.Jopa tehokkaampi kuin supermarkettien kalliit kemikaalit. Sillä on desinfioivia, antibakteerisia ja liuottavia ominaisuuksia, minkä vuoksi se niin helposti „liuottaa“ rasvaa ja muita epäpuhtauksia. Sen lisäksi, että se jättää kiiltävän lasipinnan, se ei myöskään jätä näkyviä kiillotusjälkiä.

Ennen ikkunoiden puhdistusta kannattaa huolehtia niiden kunnollisesta valmistelusta. Aluksi on pyyhittävä pois yläpöly ja poistettava lika ikkunanpuitteista.Nämä voivat saada vaivalloisen työmme näyttämään huonolta. Aloitamme ikkunoiden märkäpuhdistuksen ulkopuolelta.Puhdistamme ylhäältä alaspäin.Sitten liikutaan vasemmalta oikealle.Lopuksi voimme siirtyä kiillottamiseen.

VINKKI: Farmaseuttinen glyseriini toimii myös hyvin tehokkaaseen ikkunanpesuun.Tätä tuotetta saa useimmista apteekeista noin 3 eurolla.Tämä aine muodostaa ikkunalasien päälle suojaavan suodattimen.Se saa veden ja lian laskeutumaan ikkunoihin hitaammin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten