KotiPuhdistusvinkitSekoita nämä kaksi ainetta ja suihkuta ikkunoihin.Hyttyset ja kärpäset eivät tule luoksesi

Sekoita nämä kaksi ainetta ja suihkuta ikkunoihin.Hyttyset ja kärpäset eivät tule luoksesi

Lämpiminä kesäpäivinä haluamme tuulettaa huoneemme, jotta sisään pääsee raitista ilmaa ja – vuorokaudenajasta riippuen – hieman aurinkoa tai viileyttä.Valitettavasti tämä on kutsu hyönteisille.

Ruoan hajun houkuttelemat kärpäset ja ruokaa etsivät hyttyset pyrkivät innokkaasti taloon.Nämä hyönteiset ovat todella ärsyttäviä.Miten päästä niistä tehokkaasti eroon? On olemassa yksi yksinkertainen tapa.

Hyönteiset tekevät kesäpäivistä epämiellyttäviä

On vaikea kuvitella kesää ilman talon tuuletusta.Päästämme aamulla ensimmäiset auringonsäteet huoneeseen ja kaipaamme illalla hieman viileyttä kuuman päivän jälkeen.Valitettavasti raikkaan ilman mukana taloon tulee kutsumattomia vieraita.

Päivällä huoneisiin, erityisesti keittiöön, lentää kärpäsiä, ja illalla hyttyset ovat aktiivisimpia.Näiden hyönteisten läsnäolo on hyvin epämiellyttävää, mutta meidän ei tarvitse sietää sitä.Miten päästä eroon hyönteisistä?

Markkinoilla on saatavilla erilaisia hyönteiskarkotteita, ansoja ja myös kärpässuihkeita, mutta kaikki nämä menetelmät toimivat vasta sen jälkeen, kun hyönteiset ovat onnistuneet vakiinnuttamaan asemansa.On parempi torjua tuholaisten esiintyminen karkottamalla ne lopullisesti.

Miten karkottaa hyönteiset tehokkaasti?

Meidän ei tarvitse käyttää omaisuuksia kemiallisiin hyönteiskarkotteisiin.Riittää, kun turvaudut yksinkertaisiin, kotitekoisiin tuotteisiin, joita jokaisella on käsillä.Mutta ensin on tiedettävä, mikä karkottaa kärpäsiä ja hyttysiä.

Nämä ärsyttävät hyönteiset inhoavat erityisesti voimakkaita hajuja.Niitä karkottaa muun muassa mausteiden voimakas tuoksu ja eteeristen öljyjen tuoksu.Hyödynnä tätä tosiasiaa ja valmista kotikonsti kärpästen ja hyttysten karkottamiseen.

Kotitekoinen kärpäs- ja hyttyskarkotin

Kotitekoisen karkotteen resepti on yksinkertainen.Liuota ruokalusikallinen jauhettua kanelia lasilliseen vettä ja lisää muutama tippa vaniljaöljyä.Sekoita kaikki huolellisesti ja kaada suihkepulloon, siivilöi neste hyvin hienon siivilän tai sideharson läpi.

Suihkuta valmistettua liuosta aukkoihin, joiden kautta hyönteiset tulevat taloon, t.j.ikkunanpuitteet, ovien kulmat ja räystäät.Tätä nestettä voidaan suihkuttaa myös ikkunalaudalla, parvekkeella tai terassilla sekä puutarhassa oleviin kasveihin.Kanelin ja vaniljan tuoksu karkottaa tehokkaasti hyönteisiä ja pääsee niistä lopullisesti eroon.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten