KotiReseptitSäilytä sitruunoita juuri näin: ne kestävät kuukauden, eikä yksikään niistä mätäne -...

Säilytä sitruunoita juuri näin: ne kestävät kuukauden, eikä yksikään niistä mätäne – yläosassa

Ei aina vatsan turvotus kerro jostain ongelmasta kehossa.Joskus se voi johtua siitä, että olet syönyt liikaa jotain tuotetta, joka aiheuttaa käymistä suolistossa.Asiantuntijat kertoivat, mitä ruoka-aineita kannattaa rajoittaa, jos kärsit ilmavaivoista.

Ensinnäkin – valkoinen leipä ja kaikki vehnäjauhoista valmistetut leivonnaiset.Yleensä näissä tuotteissa on paljon sokeria ja hiivaa.Kaikki nämä yhdessä edistävät kaasun muodostumista.

Muuten, varsinainen sooda on toisella sijalla.Se johtaa tilapäiseen vatsan tilavuuden kasvuun juomasta peräisin olevien kaasujen kertymisen vuoksi.Ja sen jälkeen sooda voi johtaa turvotukseen.

Kolmannella rivillä friteerauskoneissa kypsennettyjen tuotteiden joukossa ovat sipsit, ranskalaiset ja muu pikaruoka.Niissä on paljon sokeria, suolaa, mausteita ja säilöntäaineita.Kaikki tämä käynnistää kaasunmuodostuksen.

Kummasti neljänneksi sijoittuu raejuusto tai jogurtti hillon tai hillon kanssa.Tämä on suosittu yhdistelmä, mutta se ei ole ruoansulatuksen kannalta paras mahdollinen.Proteiinien hajoaminen kestää kauan ja vinkuen, ja sillä välin hillo on jo käymässä.

Viidennellä sijalla on paljon rakastettu jäätelö.Kaikki eivät ole laktoosi-intolerantteja, mutta sellaisenaan siinä on sokeria ja rasvaa, ja kaikki on kylmää.Se on liian raskasta ja aiheuttaa käymistä.

Kuudennella sijalla ovat viinirypäleet, jotka vaikka ovatkin herkullisia ja terveellisiä, aiheuttavat ilmavaivoja suurina määrinä.

Seuraavana listalla on prosessoitu liha.Kaikki makkarat ja herkkutatit.Ne sisältävät säilöntäaineita, jotka voivat saada suoliston tulehtumaan, kirjoittaa Marieclaire.Myös purukumi voi aiheuttaa turvotusta, sillä se sisältää sokerinkorvikkeita.

Aiemmin tohtori Myasnikov selitti suositun kauneusleikkauksen vaaroja.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten