KotiReseptit'Parempaa ei voi saada!': Kokki paljastaa herkullisen kanaliemen valmistuksen salaisuuden

’Parempaa ei voi saada!’: Kokki paljastaa herkullisen kanaliemen valmistuksen salaisuuden

Kokki Artem Kolchenko jakoi reseptin herkullisen kanaliemen valmistamiseen.Kotiäidit eivät kokkaa sitä millään muulla tavalla.

Liemen keittämistä varten asiantuntija neuvoo ottamaan broilerin siipiä kilon verran 10 litran kattilaan.Siivet tulee pestä hyvin ja laittaa kattilaan.Samaan paikkaan lähetetään yksi sipuli ja yksi porkkana, jotka on etukäteen leikattava kahteen osaan.Tämä, painottaa kokki, jos tarvitsemme läpinäkyvää lientä.

’Jos haluamme lopulta tumman liemen, niin sipulit ja porkkanat on paistettava mustiksi, niin että vihannekset kirjaimellisesti palavat.Ja vasta sitten lähettää kattilaan siivuja.Älä huoli – katkera palanut vihanneksia ehdottomasti varmasti ei tee, ’- vakuuttaa keskustelussa portaalin ’Ja nyt kiinnitä huomiota!’ kokki.

Polttimen tulisi olla maksimilämpötilassa vain siihen asti, kunnes neste kiehuu.Heti kun vesi alkaa kiehua, vähennä lämpöä minimiin niin, että liemi on vain hieman poreilevaa, poista vaahto ja unohda kattila kolmeksi tai neljäksi tunniksi.

’Sen jälkeen voit keittää kanakeittoa tai vain nauttia itse liemestä, sillä parempaa et löydä!’ – vakuutti Artem Kolchenko.

Aikaisemmin Artem Kolchenko kertoi, miten tavallisesta kalasäilykekeitosta tehdään gastronominen mestariteos.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten