KotiMielenkiintoinenPannukakkuista tulee poikkeuksellisen pulleita: muista tämä sääntö lisäämällä ruokasoodaa

Pannukakkuista tulee poikkeuksellisen pulleita: muista tämä sääntö lisäämällä ruokasoodaa

Friteerien valmistaminen – prosessi, joka voi vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta itse asiassa vaatii tiettyjen sääntöjen ja vivahteiden noudattamista.Yksi tärkeimmistä kohdista, jotka määrittävät tämän ruokalajin paisuneisuuden ja mureuden, on soodan oikea lisääminen.

Monet amatöörikokit tekevät sen virheen, että lisäävät ruokasoodaa taikinaan liian aikaisin, mikä vaikuttaa negatiivisesti lopputulokseen.Tässä artikkelissa tarkastelemme tärkeää kulinaarista vinkkiä, jonka avulla voit valmistaa todella ilmavia ja pehmeitä pannukakkuja.

Suositusten mukaan sooda tulisi lisätä frittereiden taikinaan aivan valmistuksen loppuvaiheessa.Monet kotiäidit kaatavat virheellisesti natriumbikarbonaattia heti kefiirin lisäämisen jälkeen ja ennen jauhojen lisäämistä.Tämä on kuitenkin karkea virhe, joka aiheuttaa sen, että pannukakut eivät saa oikeanlaista ilmavuutta ja ilmavuutta.

Oikea toimintajärjestys näyttää tältä : Ensin on sekoitettava kaikki muut ainekset, kuten kefiiri, munat, jauhot, sokeri ja suola.Vasta sen jälkeen sinun on lisättävä ruokasooda.Ennen ruokasoodan lisäämistä taikinaan on suositeltavaa sekoittaa se etukäteen pieneen määrään jauhoja.Saat 1 tl.jauhoja tulisi käyttää puoli tl.ruokasoodaa.

Näin saatu seos lisätään jo valmistettuun taikinaan ja sekoitetaan huolellisesti.Tuloksena pitäisi olla melko paksu massa, josta ja paistetaan pulleita ja hellävaraisia pannukakkuja.

Nyt tiedät, että oikea aika lisätä ruokasoodaa fritter-taikinaan on ratkaisevan tärkeää täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.Kun käytät edellä mainittuja suosituksia ja lisäät natriumbikarbonaattia taikinan valmistuksen loppuvaiheessa, varmistat halutun pörröisyyden, pehmeyden ja ilmavuuden.Tämän yksinkertaisen kulinaarisen salaisuuden avulla voit ilahduttaa itseäsi ja rakkaitasi herkullisilla ja maukkailla, kaikkien sääntöjen mukaisesti valmistetuilla paistoksilla!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten