KotiReseptitOstettu, pantu ja leivottu kokonainen vuori: Näin säästät rahaa pannukakkujen ostamiseen pliisun...

Ostettu, pantu ja leivottu kokonainen vuori: Näin säästät rahaa pannukakkujen ostamiseen pliisun aikaan

Pannukakkuviikko alkaa tänä vuonna 11. maaliskuuta.Ennen tätä juhlapäivää analyytikot ovat laskeneet pannukakun ’indeksin’ ja kertoneet, miten säästää rahaa ruokaa valmistettaessa.

Heidän laskelmiensa mukaan venäläiset käyttävät 350-500 ruplaa pannukakkuannokseen neljälle hengelle.Lisäkustannuksia voi syntyä, jos käytetään täytettä.

Esimerkiksi lihapannukakkuja varten 400 grammaa jauhelihaa maksaa 140-250 ruplaa lihalajista riippuen.

Pannukakut hillolla ovat yksi budjettivaihtoehto täytteeksi. 150 grammaa painavan purkin voi ostaa 120-130 ruplalla.Säästääksesi rahaa voit tehdä pannukakkuja smetanalla tai kondensoidulla maidolla.

Asiantuntijat neuvovat ostamaan kaikki tuotteet etukäteen verkkokaupoista.Monet markkinapaikat tekevät nyt hyviä alennuksia pannukakkupäivän ruokasarjoista.Maaliskuun alussa niiden hinnat saattavat nousta 20 prosenttia.

Hillo on yksi budjettiystävällisimmistä pannukakkujen täytteistä.

Kuva: Master1305/Freepik.com.

Valmiit pannukakut kaupoissa maksavat enemmän: vähintään 600 ruplaa annoksesta neljälle hengelle.

Ravitsemusasiantuntijat eivät kuitenkaan suosittele puolivalmiiden tuotteiden ostamista.He kehottavat tekemään pannukakkuja kotona laadukkaista raaka-aineista.

Juhlapyhien aikana jotkut saattavat liioitella rasvaisten täytteiden kanssa, joten on parempi käyttää rasvatonta raejuustoa, marjoja ja hedelmiä.

Pehmeiden suklaapannukakkujen resepti on julkaistu aiemmin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten