KotiPuhdistusvinkitOsta sitä apteekista ja hiero sitä lasiin.Ikkunat ovat täydellisen puhtaat monta kuukautta

Osta sitä apteekista ja hiero sitä lasiin.Ikkunat ovat täydellisen puhtaat monta kuukautta

05. 07. 2024 (Kuva: shutterstock/Anastasiia Podenko).

Haluatko tietää, miten pestä ikkunat, jotta ne pysyvät puhtaina pidempään? Juokse siis apteekkiin ja osta tämä tuote 2 eurolla ja hiero sitä sitten ikkunoihisi.Kun olet käyttänyt tätä kotipuhdistusmenetelmää, unohdat rumat tahrat, pölyn ikkunoissasi ja muun epämiellyttävän lian moneksi kuukaudeksi.

Ikkunoiden pesu on yksi vihatuimmista kotitöistä Jotkut ihmiset ajattelevat, että se on tehtävä 2-4 viikon välein, muuten ikkunoihin kertyy nopeasti likaa ja pölyä.

Kuitenkin Ikkunoiden puhdistamiseen on olemassa kotimenetelmä, jolla ne pysyvät raidattomina, pölyttöminä ja täydellisen puhtaina useita kuukausia.Pese ne vain apteekista saatavalla tuotteella, joka maksaa 2 euroa.

Miten ja millä pesen ikkunat, jotta ne pysyvät tahrattomina?

Tekniikan valinta on tärkeää. Jos et halua raitoja ikkunoihisi, sinun on ensin poistettava likainen kerros lasista liinalla (tekemällä ns.Sen jälkeen ikkunat kannattaa puhdistaa kunnolla ja kiillottaa ne huolellisesti.

Miten ikkunat pestään? On parasta käyttää 250-300 g/m2 mikrokuituliinoja, joissa on kumipyyhkeitä ylimääräisen veden keräämiseksi.Lopuksi ikkunat kannattaa pyyhkiä puuvillakankaalla.

Ikkunoiden puhdistamiseen on myös hyvä käyttää sukkia.Ne sisältävät nailonia, joka antaa pinnalle hydrofobisen vaikutuksen ja estää rumat tahrat.

Osta apteekista 2 eurolla ja hiero sitä lasiin, niin ikkunat ovat puhtaat kuukausia

Jos haluat, että ikkunat pysyvät puhtaina monta kuukautta pesun jälkeen, käytä apteekista saatavaa 2 euron tuotetta. Se toimii jopa paremmin kuin kemian tavaratalon kalliit tuotteet. Puhumme glyseriinistä, jota tulee levittää lasille esipesun jälkeen.

Kaada vain 13-15 tippaa glyseriiniä ämpäriin vettä ja käytä tätä liuosta ikkunan kiillottamiseen uudelleen. Tämä jättää tuulilasiin näkymättömän suojasuodattimen, joka suojaa sitä pölyltä, tahroilta ja lialta paremmin kuin tuulilasinpesuneste.

Milloin ikkunat on pestävä? Pilvisenä tai aurinkoisena päivänä?

Älä pese ikkunoita aurinkoisena päivänä, jolloin luonnonvalon säteet osuvat suoraan lasiin, sillä tällöin syntyy helposti tahroja.On parasta valita pilvinen mutta ei sateinen aika – aamu tai ilta, jolloin lämpötila on leuto, hieman viileämpi.

Source: casadeabril

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten