KotiPuhdistusvinkitOpin tämän tempun äidiltäni.Laitan pannun muovipussiin ja kaadan sen ulos.Tunnin kuluttua se...

Opin tämän tempun äidiltäni.Laitan pannun muovipussiin ja kaadan sen ulos.Tunnin kuluttua se kiiltää kuin uusi

3. 7. 2024 (Kuva: youtube.com/@NaturalHealthRemedies).

Ruuanlaitossa saattaa mennä jotain pieleen.Miten pelastaa palanut pannu? Sitä ei tarvitse kirjoittaa heti pois.Voit palauttaa sen alkuperäisen ulkonäön ilman kalliita kemikaaleja, mutta kotitekoisella patentilla.

Pannut ovat yksi tärkeimmistä keittiövälineistä.Käytämme niitä paistamiseen, ruoanlaittoon ja muihin tarkoituksiin. Useimmat meistä kurottelevat sellaisen puoleen vähintään kerran päivässä.Jotta voit nauttia keittoastioistasi parhaassa kunnossa mahdollisimman pitkään, asianmukainen hoito ja huolto on tärkeää. Onneksi kotiratkaisuilla voit nopeasti poistaa palaneen ruoan, öljynjäämät ja kärähtäneet jäljet.

Millä puhdistaa palanut pannu? Älä lykkää sitä

Pannun pitäminen puhtaana on erittäin tärkeää paitsi visuaalisten syiden myös terveyden ja turvallisuuden kannalta. Palovammojen tapauksessa on parempi olla viivyttelemättä niiden poistamista ja hoitaa ne heti, kun ruoka on valmistettu. Aika on sinua vastaan, sillä lika kuivuu ja siitä tulee vielä suurempi ongelma. Jos haluat hoitaa likaisen pannun nopeasti ja käyttämättä kaupasta saatavia, usein kalliita ja tehottomia erikoisvalmisteita, käytä kotipatenttia. Tarvitset muovisen pannupussin ja muutaman tuotteen, joita käytät päivittäin puhdistamiseen.

Miten puhdistaa erittäin likainen paistinpannu? Nerokas kotikonsti mihin tahansa likaan

Seoksen valmistamiseen, jonka laitat muovipussiin pannun kanssa, tarvitset: 250 ml kuohuvaa coca-colaa, kasa ruokalusikallinen ruokasoodaa , ruokalusikallinen suolaa, muutama tippa astianpesuainetta, kaksi ruokalusikallista astianpesukoneen huuhtelukirkastetta.

  • Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita.
  • Kaada koko seos muovipussiin, johon laitoit likaantuneen pannun.
    Tarkista, että pannu on kokonaan liuoksen peitossa.
  • Sido pussi kiinni ja anna sen olla 1-2 tuntia.
  • Kun tämä aika on kulunut, irrota pannu pussista ja hankaa se esim.Käytä astianpesusienen vihreää puolta.
Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten