KotiReseptitNe eivät kuulu jääkaappiin: vihannekset, joita monet ihmiset säilyttävät väärin, on nimetty

Ne eivät kuulu jääkaappiin: vihannekset, joita monet ihmiset säilyttävät väärin, on nimetty

Monet luulevat, että jääkaappi on taattu paikka, jossa vihannekset eivät pilaannu pitkään aikaan.Näin ei kuitenkaan ole.Suuri osa siitä, mitä olemme tottuneet säilyttämään jääkaapissa, alkaa pilaantua jopa nopeammin.

Niinpä Tut News -portaalin asiantuntijat eivät suosittele munakoisojen, kesäkurpitsojen ja tomaattien lähettämistä jääkaappiin.Ensimmäisessä tapauksessa vihannekset peittyvät kondenssiveden alle, mikä vain helpottaa erilaisten mikro-organismien tehtävää ja johtaa siihen, että yöperunat pilaantuvat.Ihanteellinen ympäristö niiden säilytykseen on pimeä ja hieman viileä paikka.Myös kesäkurpitsat on säilytettävä samalla tavalla.

Tomaattien osalta kypsät hedelmät eivät missään tapauksessa saa pitkää säilytystä, mutta jääkaappi nopeuttaa vihanneskulttuurin pilaantumista.Ihanteellinen lämpötila tämäntyyppisille yöperhosille on 12-15 celsiusastetta.Tässä tapauksessa et voi pelätä tomaattien turvallisuuden puolesta kolmesta seitsemään päivään.

Aiemmin kokeneet puutarhurit kertoivat meille, mitä vihanneksia voi turvallisesti kasvattaa kevään ensimmäisenä kuukautena.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten