KotiReseptit'Nämä ovat pommi! 'Kaikkien 'go-to' koko ajan': Kokki nimesi kaksi illallisruokaa, joiden...

’Nämä ovat pommi! ’Kaikkien ’go-to’ koko ajan’: Kokki nimesi kaksi illallisruokaa, joiden valmistamiseen menee 15 minuuttia

Keittiömestari Artem Kolchenko kertoi, mitä voit valmistaa illalliseksi lyhyellä varoitusajalla niin, että ruoat ovat sekä terveellisiä että maukkaita.Ja mikä tärkeintä, miellyttämään koko kotitaloutta.

Ensimmäinen menetelmä on hyödyllistä tuntea periaatteena, ilman viittausta tiettyihin tuotteisiin.Laita kiehumaan riisi, ja sillä välin paista tai keitä mitä tahansa ruokaa, joka sopii tällaiseen käsittelyyn.Tämä voi olla vihanneksia, kanaa tai mitä tahansa muuta maun mukaan.

Valuta vesi keitetystä riisistä, lisää voikuutio ja yksi keltuainen, jonka ansiosta riisi ei maistu kuivalta.Sekoita sitten rouheeseen sitä, mitä emäntä on paistanut tai keittänyt.

’Mitä se sitten onkin, se maistuu aina hyvältä.Lisäksi tätä improvisoitua ’ylikypsytystä’ voidaan käyttää itsenäisenä ruokalajina’, Artem Koltshenko sanoo.

Toinen illallisvaihtoehto on paistetut kesäkurpitsat juustolla.Kesäkurpitsa tulee kuoria, paneroida ja paistaa.Sitten lisätään hieman suolaa ja pippuria mihin tahansa tuorejuustoon, tilkka kasviöljyä ja vatkataan kaikki hyvin vispilällä, jotta saadaan ilmava kerma.

’Ja nämä paistetut kesäkurpitsat juuston kanssa ovat pommi.Ne maistuvat kaikille’, kokki vakuutti minulle.

Aiemmin kokki Artem Kolchenko kertoi, miten tahmeat nyytit valmistetaan oikein.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten