KotiReseptitMiten valita samppanjaa uutta vuotta varten: Roskachevon asiantuntija nimesi useita tärkeitä sääntöjä

Miten valita samppanjaa uutta vuotta varten: Roskachevon asiantuntija nimesi useita tärkeitä sääntöjä

Kun valitset samppanjaa uudenvuodenaattona, on tärkeää noudattaa muutamia sääntöjä, jotta sinun ei tarvitse heittää pulloa heti pois loman aikana.Roskatševon kotimaisten viinituotteiden tutkimus- ja menekinedistämisosaston johtaja Olesja Bunjajeva kertoi, miten ei kannata törmätä heikkolaatuiseen tavaraan.

Kuohuviinejä, kuten mitä tahansa alkoholia, kannattaa ostaa vain kaupoista.Jos ostaa juomia ’hyllystä’, on vaarana joutua petoksen uhriksi.

Kiinnitä huomiota hintaan.Minimihinta on 169 ruplaa 0,75 litralta.Jos supermarketin hyllyssä on halvempaa juomaa, se ei todennäköisesti ole viiniä, vaan vähäalkoholista juomaa.Itse pullossa ei saa olla seuraavia tietoja:

  • Ei viiniä.
  • Se on matala-alkoholinen juoma.
  • Viinirypäleitä sisältävä juoma.
  • Valmistettu omenan (hedelmän) raaka-aineesta.
  • Koostumuksen ei saa sisältää maku- ja väriaineita.

’Ole varovainen.Markkinoilla on monia valmistajia, jotka yrittävät pitää hiilihapotettua ja maustettua ’kuohuvaa’ samppanjana, mutta lain mukaan heidän on ilmoitettava juoman koostumus.Tästä on todennäköisesti mahdotonta saada myrkytystä, jos se ostetaan kaupasta, mutta se ei ole viiniä.Kaulassa oleva folio ja pullossa oleva lankasuulake eivät tee alkoholipitoisesta limuviinasta samppanjaa’, Bunjaeva totesi Primen kanssa käydyssä keskustelussa.

Aiemmin Roskachestvo löysi parhaan kanan uudenvuoden pöytään.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten