KotiReseptitMiten keitetystä kananrinnasta saadaan mehukasta ja herkullista - yksinkertainen salaisuus, josta et...

Miten keitetystä kananrinnasta saadaan mehukasta ja herkullista – yksinkertainen salaisuus, josta et tiennyt

Niille, jotka noudattavat terveellisen syömisen sääntöjä, kananrinta on yksi ruokavalion peruselintarvikkeista.Sitä voi kuitenkin olla melko vaikea valmistaa niin, ettei liha ole liian kuivaa ja mautonta.Etenkin, kun oikea ravitsemus edellyttää, että vältetään sellaisia ruoanlaittomenetelmiä kuin pannulla paistaminen öljyssä.

Useimmiten rinta on keitettyä – ja turhauttavan kuivaa lihaa.Tämä ongelma voidaan ratkaista keittämällä fileet ei vedessä vaan keitetyssä kasvisliemessä.Laita kattilaan vettä sipulit, porkkanat, selleri, – kaikki tämä on puhdistettava etukäteen ja leikattava mielivaltaisen muotoisiksi ja kokoisiksi paloiksi.

Sipulit, porkkanat ja muut lisäaineet antavat kananlihalle ainutlaatuisen maun ja pehmeyden.

Kuva: Markus Spiske/pexels.com.

Lisää samaan veteen pari valkosipulinkynttä, voit heittää laakerinlehden ja muutaman herneen mustapippuria.Kiehauta ja anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.Suolaa ja pippuroi liemi, ja vasta sitten laita sisään paloiksi leikattu kananrinta.

Anna sen kiehua miedolla lämmöllä, kunnes se on kypsää, ja jätä se sitten liemeen vähintään 30 minuutiksi.Näillä säännöillä saadaan aikaan murea, maukas ja mehevä ruokalaji.

Ja jos haluat jotain hienostuneempaa, kokeile kananrintaa mansikoiden kanssa balsamicokastikkeessa.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten