KotiReseptitMitä tehdä, jotta tomaatit puskassa muuttuvat nopeammin punaisiksi? Kokeile hyväksi havaittua temppua

Mitä tehdä, jotta tomaatit puskassa muuttuvat nopeammin punaisiksi? Kokeile hyväksi havaittua temppua

Kesäkaudella viljelijät ja puutarhurit kohtaavat vaikean dilemman.Vaikuttava osa sadosta ei välttämättä ehdi kypsyä.Etenkin kun kyse on tomaateista.Välttääksesi tämän epämiellyttävän hetken toimittajamme ovat laatineet lifehackin tomaattien nopeaan kypsymiseen.Tämän vihanneksen nopeutunut punastuminen ei jää huomaamatta.Mutta kaikki on hyvin.

Lifehack (temppu) tomaattien kypsyttämiseen

Kaikki tietävät hyvin, että tämän tai tuon viljelykasvin kasvattamisessa ei voi olla käyttämättä lannoitteita.Jos siis puhumme tomaateista, niin typpi tomaattien erinomaista kasvua varten ja kalium nopeaa kypsymistä varten ovat tässä tärkeässä asemassa.Kuten tiedätte, kun nämä vihannekset alkavat kukkia, kaliumlannoitus on kuitenkin lopetettava. Kaliumin ja hivenaineiden osalta ne voidaan jättää.

Samalla on tärkeää, että on laifhack nopeuttaa tomaattien kypsymistä.Niinpä agronomit suosittelevat aloittamaan leikkaamalla kaikki alemmat lehdet pois.Lisäksi, kuten edellä mainittiin, on tarpeen lopettaa lannoitteiden levittäminen tomaattien alle.Kuitenkin tärkein temppu liittyy veteen.

Tiedättekö, me luulimme ennen, että kastelun puutteesta jokainen sato vain häviää.Tässä on tietysti logiikka ja jopa järki.Mutta tomaattien kohdalla on vielä mahdollisuus mennä perinteitä pidemmälle.Asiantuntijoiden mukaan tomaattien kastelu on lopetettava heti, kun vihreät hedelmät ilmestyvät. Jos puhumme ajasta, jolloin ensimmäiset vihreät tomaatit ovat juuri kuihtuneet oksilla, kastelu tehdään korkeintaan kerran viikossa.

Kastelun pitäisi muuten olla ehdottomasti lisäys.Tätä tarkoitusta varten otetaan 10 litraa vettä ja lisätään 40 tippaa jodia. Ruiskutetaan näin saatua seosta vihreiden hedelmien lisäksi myös lehdille.Tämä nopeuttaa hedelmien kypsymistä.Jos olet poiminut vihreitä tomaatteja, älä hätäile niiden kanssa.Voit laittaa ne ruskeiden ja punaisten tomaattien viereen, jotka puolestaan siirtävät punaista väriä kypsymättömiin vihanneksiin.

Avomaalla kypsyvien tomaattien kypsyttämisessä on tässäkin niksejä.Kuukautta ennen sadonkorjuun päättymistä kastelu on lopultakin unohdettava.Tämä toiminta edistää yleisestä mielipiteestä huolimatta vain tomaattien aikaista kypsymistä. Kosteuden puute stimuloi tomaattien punoitusta ja estää niitä myös kastelemasta liikaa.
Älä unohda elokuussa leikata versojen latvoja pois. Viimeinen agronomien ja kokeneiden dachon viljelijöiden neuvo on mullan peittäminen. On parasta valita heinää.Näin pintamaa ei pääse kuivumaan ja maaperä ei kuivu.Jos noudatat kaikkia suosituksia, satosi on varmasti mieluinen.

Source: clinicaveterinariabecerril

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten