KotiMielenkiintoinenMiksi viisaat kotiäidit eivät heitä painikkeita pois: 7 tapaa käyttää niitä kotona...

Miksi viisaat kotiäidit eivät heitä painikkeita pois: 7 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Jokaisessa kodissa on laatikko tai laatikko, johon säilytetään vanhoista vaatteista jääneet napit. He istuvat usein toimettomana ja keräävät pölyä. Mutta itse asiassa painikkeet ovat erinomainen materiaali käsityöhön ja alkuperäisten vempaimien luomiseen. 

 

 

  • Nykyään ihmiset pyrkivät taloudelliseen elämäntapaan ja luonnonvarojen huolelliseen käyttöön. Yksi tapa vähentää jätettä on käyttää uudelleen tavaroita, jotka näyttävät ensi silmäyksellä tarpeettomilta. Kekseliäisyydellä ja luovuudella voit muuttaa vanhoja esineitä hyödyllisiksi uusiksi. Tässä artikkelissa tarkastellaan 7 ideaa, jotka auttavat antamaan toisen elämän tavallisille kodin esineille.

 

Ensinnäkin voit koota tyylikkään hiusnauhan värillisistä napeista . Riittää, kun liimaa ne tavalliseen pääpantaan, ja kirkas lisävaruste on valmis.

 

Toiseksi, käyttämällä johtoa ja useita kymmeniä identtisiä helmiäispainikkeita, voit tehdä muodikkaan käsintehdyn rannekorun .

 

Kolmanneksi painikkeet tekevät alkuperäiset kirjanmerkit – työnnä vain paperiliitin reiän läpi ja käytä sitä.

 

Neljänneksi yhdistämällä pahvipohjan napit värillisiin lankoihin tai liimaan, saat hauskan sarjan lasinaluset kuumille kupeille .

 

Viidenneksi, liimaamalla nappeja kerros kerrokselta lasipurkkiin tai jogurttilasiin, saat värikkäitä maljakoita ja kynttilänjalkoja .

 

Kuudenneksi, vanhoista napeista tulee tyylikäs koriste-elementti tyynyihin – kirjoa päälliset niillä.

 

Seitsemänneksi, liimaamalla napit vannepohjaan ja asentamalla kellomekanismin, saat alkuperäisen käsintehdyn seinäkellon .

 

Luo, kokeile ja muunna tylsiä sisätiloja tavallisilla painikkeilla! Ne sopivat täydellisesti käsintehtyihin askarteluun. Ja ponnistelujesi tuloksesta tulee varmasti minkä tahansa kodin todellinen koristelu.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten