KotiReseptitMiksi ripotella sokeria paistetun kalan päälle: tuntematon temppu, jota kaikki tulevat rakastamaan

Miksi ripotella sokeria paistetun kalan päälle: tuntematon temppu, jota kaikki tulevat rakastamaan

Herkullisimmaksi paistettu kala osoittautuu, jos emäntä onnistuu luomaan siihen kultaisen rapean kuoren.Näin ei kuitenkaan aina ole – joskus paistettu kala epäonnistuu turhauttavasti.

Jos haluat tehdä siitä todella ruokahalua herättävää, kokeile käyttää suolan lisäksi myös sokeria.Jos ripottelet sitä kalapalojen päälle ennen kuin lähetät ne pannulle, ne saavat taatusti rapean kultaisen kuoren.Lisäksi kala saa kirkkaamman ja täyteläisemmän maun – siinä on hienovaraista makeutta, joka antaa sille uusia vivahteita.

Saattaa kuulostaa oudolta, mutta sokeri parantaa ehdottomasti kalan makua.

Kuva: Jcomp /Freepik.com.

Älä vain liioittele sokerin lisäämisessä: riittää, että ripaus sokeria levitetään neljälle tai viidelle kalapalalle.Mutta älä ripottele suolaa: on parempi sekoittaa se jauhoihin, niin sinulla on lisämahdollisuus saada yllättävän ruskea kuori.

Bonuksena on valmiin ruokalajin lisääntynyt mehukkuus – tämäkin tapahtuu jauhoihin sekoitetun suolan ansiosta.

Ja tässä opit, miten valmistat maukkaita kalaleikkeitä lisäämällä jauhelihaan salaisia ainesosia.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten