KotiMielenkiintoinenMene sinne vain juhlimaan uudenvuodenaattoa - samppanja maksaa siellä pennejä: huippukaupunki nimetty

Mene sinne vain juhlimaan uudenvuodenaattoa – samppanja maksaa siellä pennejä: huippukaupunki nimetty

Rusprodsoyuzin asiantuntijat ovat nimenneet kaupungin, josta voi ostaa halvinta samppanjaa uudenvuodenaattona.

Asiantuntijat totesivat, että venäläisen kuohuviinin hinta nousi keskimäärin 6,25 prosenttia vuonna 2023 – vuoden loppuun mennessä pullon hinta nousi 465,6 ruplaan.

Kallein juoma löytyi Tshukotkan hallintokeskuksesta Anadyrista – siitä joutuu maksamaan peräti 757,2 ruplaa.Moskovassa samppanja maksaa keskimäärin 541,6 ruplaa, Pietarissa 520,6 ruplaa.Ja edullisimmin kuohuviiniä saa Jugrasta: Belojarskin kaupungissa pullo maksaa vain 310,9 ruplaa.

Samppanjan hinnat eivät nouse ennen uutta vuotta.

Kuva: Bulkin Sergey/globallookpress.com.

Samaan aikaan, kuten järjestön hallituksen varapuheenjohtaja Dmitri Leon totesi, on epätodennäköistä odottaa samppanjan hintojen nopeaa nousua ennen uutta vuotta.

’Perinteisesti samppanjaa myydään moninkertaisesti enemmän kuin muina kuukausina.Yritykset tekevät rahaa myyntimäärillä.Lisäksi useimpia kausiluokkia myydään alennuksilla ja kampanjoilla uudenvuoden juhlapyhien alla’, asiantuntija kommentoi.

Tänä vuonna venäläisten suosituimmat kuohuviinit olivat SantoStefano, Abrau-Durso ja Derbentskoe.

Kerroimme aiemmin, kuinka kauan kestää, että alkoholi poistuu samppanjan juomisen jälkeen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten