KotiReseptitMaku - ei sanoja, puhdasta autuutta: resepti uuteen ja nopeaan aamiaiseen yhdellä...

Maku – ei sanoja, puhdasta autuutta: resepti uuteen ja nopeaan aamiaiseen yhdellä pannulla 10 minuutissa

Aamiainen on nautinnollinen asia, ja monille on tärkeää, ettei ruoka käy tylsäksi.Telegram-kanava ’Real Food’ jakoi uuden reseptin, miten voit yllättää läheisesi ja itsesi epätavallisella aamuruoalla.

Ainekset: yksi tai kaksi ohutta pitaleipää, 150 grammaa makkaraa, 50 grammaa kovaa juustoa, kaksi tomaattia, kaksi ruokalusikallista smetanaa, kaksi kananmunaa, yrttejä, suolaa, pippuria – maun mukaan.

Valmistelu:

Leikkaa makkara ja tomaatti pieniksi kuutioiksi, ohjaa juusto hienon raastimen läpi, pilko yrtit.Nämä ainekset lähetetään kulhoon, lisätään smetana, suola ja pippuri – sekoitetaan.

Levitä täytettä pitan toiselle puolelle, kierrä rullaksi, leikkaa paloiksi.Kasta ne vatkattuihin kananmuniin ja paista ne molemmin puolin öljyssä kuumennetulla paistinpannulla.

Aikaisemmin kokkiasiantuntijat jakoivat epätavallisen reseptin juustokakkuihin valkosipulin kanssa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten