KotiReseptitMajoneesin vaihtaminen kolmeen 'laihduttavaan' kastikkeeseen: kastikkeisiin, jotka eivät todellakaan lihota

Majoneesin vaihtaminen kolmeen ’laihduttavaan’ kastikkeeseen: kastikkeisiin, jotka eivät todellakaan lihota

Monet meistä pitävät majoneesia herkullisimpana ja monipuolisimpana kastikkeena. Mutta valitettavasti sitä ei voi kutsua oikean ravitsemuksen apuriksi.Vain yksi ruokalusikallinen majoneesia sisältää noin 100 kaloria ja 10 grammaa rasvaa.Majoneesi voidaan kuitenkin helposti korvata muilla, yhtä maukkailla kastikkeilla.

Kreikkalainen jogurtti .

Kreikkalainen jogurtti on monessa suhteessa yksi parhaista vaihtoehdoista majoneesille.Se on melko lähellä sitä maultaan, väriltään ja koostumukseltaan.Ja jos lisäät joitakin mausteita, tämä kastike leikkii uusilla väreillä.Valkosipulinkynsi, lempiyrttejäsi ja sitruunamehua – ja maku muuttuu entistäkin täyteläisemmäksi.Ja kaloreita on vain yhdeksän kaloria ruokalusikallista kohti.

Avokado.

Hienovaraisen makunsa ja kermaisen rakenteensa ansiosta avokado voi olla erittäin terveellinen majoneesin korvike.Valitse kypsä hedelmä ja murskaa se haarukalla, lisää mausteet ja pieni määrä kasvislientä, jotta saat tahnan.Avokado sopii erinomaisesti salaatteihin kalan, munien ja vihannesten kanssa. Yhdessä ruokalusikallisessa avokadokastiketta on noin 32 kaloria.

smetanaa ja sinappia.

Toinen erinomainen kastikkeen pohja on vähärasvainen smetana.Pieni määrä sinappia ja soijakastiketta antaa kastikkeelle epätavallisen kirkkaan maun. Ruokalusikallinen hapankerma-sinappikastiketta sisältää noin 28 kaloria.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten