KotiPuhdistusvinkitLisää hieman laventelia ja kaada lasillinen etikkaa.Jälkiä sitkeästä ongelmasta ei jää

Lisää hieman laventelia ja kaada lasillinen etikkaa.Jälkiä sitkeästä ongelmasta ei jää

2. 6. 2024 (Kuva: shutterstock/K.Kargona).

Pyrimme käyttämään luonnollisia ratkaisuja aina kun voimme, erityisesti siivouksessa.Kaupasta ostetut puhdistusaineet sisältävät paljon kemikaaleja, joten on järkevää käyttää kotikonsteja.Miten teet pintapuhdistusainetta? Se ei ole vaikeaa.

Kemiallisista puhdistusaineista luopuminen ei ole vaikeaa. Tarvitset vain perustiedot luonnonpuhdistusaineista, jotta voit tehdä kotitekoisen puhdistusaineen. Tällaiset seokset ovat yhtä tehokkaita kuin kaupasta ostetut. Katso, miten voit helposti valmistaa omia puhdistusaineita.

Miten tehdä pintapuhdistusainetta? Muutama ainesosa ja se on valmis

Hyvä pintapuhdistusaine ei pelkästään puhdista huonekaluja tai työtasoja niihin tarttuneesta pölystä. Ominaisuuksiensa ansiosta se voi torjua niihin laskeutuvia hiukkasia, mikä helpottaa puhdistusta huomattavasti joka kerta. Kuinka tehdä kotitekoinen pölynpoistoaine askel askeleelta? Tarvitset vain 3 ainesosaa.Laita 2-3 oksaa laventelia tyhjään suihkepulloon, kaada 200 ml etikkaa ja 200 ml keitettyä vettä. Sekoita kaikki perusteellisesti ja odota 24 tuntia, jotta neste venyttää kukat.Näin etikan tuoksu ei ole niin voimakas.Suihkuta runsaasti pinnalle ja pyyhi pois mikrokuituliinalla.

Miten tehdä ympäristöystävällinen lattianpuhdistusaine? Etikka on parempi kuin kaupasta ostetut nesteet

Hyvän lattianpuhdistusaineen on paitsi puhdistettava perusteellisesti kaikki lika, sen on myös jätettävä lattia raidattomaksi. Tällaisen puhdistusaineen valmistat vedestä, etikasta ja astianpesuaineesta.Se sopii käytettäväksi mopin tai tavallisen lattiarätin kanssa. Voit käyttää sitä laminaatti-, kaakeli- tai parkettilattioiden puhdistamiseen.

  1. Kaada 3 litraa lämmintä vettä ämpäriin.
  2. Lisää puoli kupillista viinietikkaa – etikka toimii täydellisesti.
  3. Lisää lopuksi kolme ruokalusikallista ympäristöystävällistä astianpesuainetta ja sekoita varovasti.
  4. Liota moppi tai rätti nesteeseen, väännä ylimääräinen neste pois ja hankaa lattia perusteellisesti.
  5. Lopuksi voit pyyhkiä lattian puuvillakankaalla, mutta lattian on hyvä antaa kuivua itsestään.

Vinkki: Jos haluat tehdä tuoksuvan puhdistusaineen, laita astiaan jotain voimakkaasti tuoksuvaa, kuten sitrushedelmien kuoria, mintun lehtiä tai neilikkaa kanelilla.Täytä purkki sitten etikalla ja anna sen olla muutaman päivän ajan.Näin voit valmistaa nesteitä, joissa ei ole ärsyttävää hajua.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten