KotiPuhdistusvinkitLinoleumi peseytyy nopeasti pois ja kiiltää uudelleen: kirjoita ylös tämän puhdistusaineen koostumus

Linoleumi peseytyy nopeasti pois ja kiiltää uudelleen: kirjoita ylös tämän puhdistusaineen koostumus

Linoleumin pitäminen puhtaana ja kiiltävänä on jokaisen kotiäidin tärkeä tehtävä.Aina ei kuitenkaan tarvitse turvautua kalliisiin kemikaaleihin.On olemassa taloudellisempia ja ympäristöystävällisempiä menetelmiä, jotka voivat olla yhtä tehokkaita.

Yksi tällainen menetelmä on perunan keittäminen.Tämä yksinkertainen ja edullinen menetelmä ei ainoastaan auta tekemään lattioista puhtaat ja kiiltävät, vaan se myös säästää rahaa.Katsotaanpa, miten tätä menetelmää sovelletaan oikein parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Vaihe 1 : Perunaliemen valmistaminen.Aloita keittämällä perunat.Älä kaada vettä pois keittämisen jälkeen – vesi on puhdistusaineen pohjana.Valuta liemi erilliseen astiaan ja anna sen jäähtyä hieman.Laimenna se sitten yhtä suurella määrällä juoksevaa vettä.Tämä liuos on linoleumin puhdistusaineesi.

Vaihe 2 : Esipuhdista pinta.Ennen perunaliuoksen levittämistä on tärkeää valmistella linoleumipinta.Imuroi lattia perusteellisesti ja poista kaikki pöly, lika ja pienet roskat.Näin varmistetaan puhdistusaineen tehokkaampi vaikutus ja estetään raitojen syntyminen.

Vaihe 3 : Moppaa lattia perunaliuoksella.Ota puhdas moppi tai pehmeä liina ja liota se valmistetussa liuoksessa.Pyyhi varovasti koko linoleumin pinta kiinnittäen erityistä huomiota likaisiin kohtiin.Lattiaa ei tarvitse liottaa liikaa – kevyt kostea pyyhkiminen riittää.

Vaihe 4 : Kiillotus ja kuivaus.Pesun jälkeen anna lattian kuivua kokonaan.Jos haluat saada lisää kiiltoa, voit kevyesti kiillottaa pintaa kuivalla pehmeällä liinalla.Tämä auttaa poistamaan mahdolliset kosteusjäämät ja antaa linoleumille kauniin kiiltävän ulkonäön.

Vaihe 5 : Perunan keittämisen lisäkäsittely.On mielenkiintoista huomata, että perunan keittäminen voi olla hyödyllistä muuhunkin kuin vain linoleumin huoltoon.Sitä voidaan käyttää myös tummuneiden kupronikkeliastioiden puhdistamiseen ja kirkastamiseen.Laita haarukat ja lusikat vain 5-10 minuutiksi kuumaan keittoon ja huuhtele ne sitten huolellisesti.

Perunan keittämisen käyttäminen linoleumin hoitoon on yksinkertainen, taloudellinen ja ympäristöystävällinen menetelmä.Se ei ainoastaan puhdista pintaa tehokkaasti, vaan antaa sille myös miellyttävän kiillon.On tärkeää muistaa, että tämän tuotteen käytön vaikutus voi kestää jopa kuukauden, joten se on erinomainen vaihtoehto kalliille kemikaaleille.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten