KotiVinkkejä kotiinLinnut lakkaavat pilaamasta satoasi: ripusta tämän vihanneksen paloja oksille ongelman ratkaisemiseksi

Linnut lakkaavat pilaamasta satoasi: ripusta tämän vihanneksen paloja oksille ongelman ratkaisemiseksi

Hedelmäkasvien kasvattaminen vaatii paljon vaivaa ja kärsivällisyyttä.Kuukausia kestäneen odottelun ja kasvien hoitamisen jälkeen mikään ei voi olla turhauttavampaa kuin sadon äkillinen menettäminen lintutuhojen takia.

Nämä höyhenpeitteiset tuholaiset voivat syödä kypsiä hedelmiä hetkessä ja riistää puutarhureilta työnsä hedelmät.Älä kuitenkaan joudu epätoivoon, sillä on olemassa todistettuja ja edullisia tapoja suojella satoa linnuilta.Tässä artikkelissa tarkastelemme yhtä tällaista menetelmää, joka saattaa vaikuttaa hieman epätavalliselta, mutta toimii täydellisesti.

Ensinnäkin hedelmäkasvien suojaaminen linnuilta on vakava ongelma monille puutarhureille.Perinteiset menetelmät, kuten ansat, eivät aina ole tehokkaita.On kuitenkin olemassa yksinkertainen ja budjettiystävällinen menetelmä, jolla voit pitää satosi ehjänä.

Toiseksi , yksi ensimmäisistä toimista voi olla folion ja peltipurkkien ripustaminen puiden oksille.Niiden kimallus ja meluvaikutus voivat pelottaa joitakin lintuja.Jos tämä menetelmä ei tuota toivottua tulosta, kannattaa siirtyä luonnollisempaan menetelmään.

Kolmanneksi sipulia voidaan käyttää hedelmien suojaamiseen.Se tulisi leikata useisiin paloihin ja ripustaa puun oksille.Kokeneet puutarhurit huomauttavat, että linnut ovat herkkiä pistäville aromeille, ja sipulin haju pelottaa ne pois.Tätä menetelmää voidaan käyttää puiden lisäksi myös maissipenkkeihin tai viinitarhoihin.

Sipulimenetelmä on näennäisestä outoudestaan huolimatta osoittautunut tehokkaaksi keinoksi karkottaa lintuja.Sen tärkeimmät edut ovat ainesosien saatavuus, helppokäyttöisyys ja luonnollinen luonne.Menetelmää voidaan käyttää hedelmäpuiden lisäksi myös muiden viljelykasvien, kuten maissin tai viinirypäleiden, suojaamiseen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten