KotiKeittiöniksitLeivinpaperia, foliota vai muovikelmua? Säilytä lihavalmisteet näin, niin niistä ei tule limaisia

Leivinpaperia, foliota vai muovikelmua? Säilytä lihavalmisteet näin, niin niistä ei tule limaisia

05. 07. 2024 (Kuva: shutterstock.com/Sergey Ryzhov).

Miten säilytetään lihatuotteita niin, etteivät ne mene limaisiksi? Monet meistä säilyttävät niitä pakkauksissa, joissa ne on tuotu kaupasta.Tämä on suuri virhe, koska ne pilaantuvat nopeammin.

Kaupoista löytyy monenlaisia leikkeleitä, leikkeleistä pitkään kypsytettyihin ja kypsennettyihin lihoihin.Kuitenkin Riippumatta siitä, minkälaisen kinkun valitset, sinun on varmistettava, että se säilytetään oikein, tai se menettää nopeasti tuoreutensa ja muuttuu epämiellyttäväksi. Miten leikkeleitä säilytetään jääkaapissa?

Miten säilytetään lihatuotteita jääkaapissa? On parempi ottaa ne pois foliosta

Kaikki eivät ole tietoisia siitä, että jääkaappi on jaettu useisiin vyöhykkeisiin, joilla on eri lämpötilat. Laitteen pohja on kylmin, ja siellä tulisi säilyttää vihanneksia ja lihaa. Savustetut lihat on parasta säilyttää jääkaapin keski- ja yläosassa , jossa lämpötila on tämäntyyppisille tuotteille parhaiten sopiva, 3 ja 8 asteen välillä.

Kaupoissa tuotteet on useimmiten pakattu muovipusseihin, joten ne kannattaa ottaa pois mahdollisimman pian kotiin päästyään, koska pussi ei päästä ilmaa läpi ja ne pilaantuvat nopeammin..

Ne voidaan laittaa muovi- tai lasipurkkeihin, mutta niitä ei saa sulkea ilmatiiviisti, sillä jotta liha säilyisi tuoreempana pidempään, on huolehdittava ilmankierrosta.

VINKKI! Savustetut lihat säilyvät parhaiten käärimällä ne pergamenttipaperiin.Kuivatut tuotteet voidaan säilyttää tavallisella tiskirievulla peitettynä.

Kuinka kauan liha voi säilyä jääkaapissa? Kaikki riippuu sen tyypistä

Kaikilla leikkeleillä ei ole sama säilyvyysaika.Kuinka kauan niitä voi säilyttää jääkaapissa? Jos haluat, äänestä alla olevassa äänestyksessä.

  • Kuivattua ja savustettua lihaa, kuten kabanoita ja makkaroita, voidaan säilyttää jopa kolme viikkoa, ja niiden pitäisi olla turvallisia.
  • Kypsennettyjä ja haudutettuja lihoja ei tulisi säilyttää viittä päivää kauempaa.
  • Muut eläimenosat – maksa, maksapatee – säilyvät enintään seitsemän päivää.
Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten