KotiReseptitLaita 1 kg pussiin: resepti haudutetulle kaalille laiskoille ihmisille - rakastan sitä...

Laita 1 kg pussiin: resepti haudutetulle kaalille laiskoille ihmisille – rakastan sitä ensimmäisestä lusikallisesta lähtien

Haudutetun kaalin keittämiseen on monia reseptejä, mutta tämä on kaikkein ’laiskin’.Sinun tarvitsee vain silputa vihannes ja laittaa se silputtuna pussiin – siitä tulee hämmästyttävän maukasta.

Ota kilo kaalia, pilko se ja lähetä se syvään kulhoon.Pilko samassa kulhossa sipuli, porkkana ja paprika.Lisää sitten 0,5 tl.Adygean suolaa ja lusikallinen kasviöljyä ja sekoita.

Jäljelle jää vain aseta kaikki leivinpussiin, puhkaise se neulalla ja lähetä se uuniin, joka on lämmitetty 180 asteeseen.Hauduta vähintään 40 minuuttia, niin yksinkertainen ruokalaji saa upean maun, jakaa YouTube-kanava ’Kitchen inside out’.

Aiemmin kerrottiin neljästä paistettujen perunoiden valmistuksen salaisuudesta.

Laita 1 kg pussiin: resepti haudutetulle kaalille laiskoille ihmisille – rakastan sitä ensimmäisestä lusikallisesta lähtien.

Kuva: youtube.com/cooking inside out.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten