KotiReseptitLääkärit ovat nimenneet keittiön haitallisimman tuotteen - voi aiheuttaa syöpää ja vahingoittaa...

Lääkärit ovat nimenneet keittiön haitallisimman tuotteen – voi aiheuttaa syöpää ja vahingoittaa verisuonia

Lääkärit ovat nimenneet yhden haitallisimmista tuotteista, joita löytyy jokaisesta keittiöstä.Se voi aiheuttaa vakavia terveyshaittoja, vahingoittaa verisuonia ja voi jopa aiheuttaa syöpää.

Asiantuntijat selittivät, että transrasvojen kulutusta on seurattava tarkasti.Juuri tämä tuote on terveydelle haitallinen.Transrasvoja löytyy tyydyttymättömien rasvahappojen joukosta.

Näitä rasvoja, jotka saadaan hydratoimalla eli muuttamalla nestemäinen öljy kiinteäksi, on yleisesti elintarvikkeissa, kuten ghee-voissa, pikaruoassa, sipseissä, valmisruoissa ja jäätelössä.

Lääkärit ovat nimenneet keittiön haitallisimman tuotteen – voi aiheuttaa syöpää ja vahingoittaa verisuonia.

Kuva: Ingram Images/globallookpress.com.

Vaikka näistä tuotteista luovuttaisiinkin, monet ihmiset jatkavat transrasvojen käyttöä – niitä sisältyy paistettuun ruokaan.Näitä aineita pääsee ruokiin, kun ihmiset paistavat mitä tahansa ruokaa kasviöljyillä – auringonkukka- tai oliiviöljyllä.

Lämpökäsittelyn aikana öljystä tulee näiden haitallisten rasvojen lähde.Lääkärit suosittelevat pidättäytymään vedyttämisestä peräisin olevien rasvojen nauttimisesta mahdollisten terveysongelmien ehkäisemiseksi, kirjoittaa Healthy Eating.

Muistutamme, että aiemmin asiantuntijat nimesivät neljä tuotetta, jotka auttavat pääsemään eroon vatsarasvasta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten