KotiPuhdistusvinkitKulmien lika katoaa silmänräpäyksessä.Tarvitset vain kodin puhdistusainetta.Ne ovat kuin uudet

Kulmien lika katoaa silmänräpäyksessä.Tarvitset vain kodin puhdistusainetta.Ne ovat kuin uudet

10. 07. 2024 (Kuva: shutterstock/g_dasha).

Liitosten puhdistaminen voi olla työläs tehtävä, ja tähän tarkoitukseen suunnitellut puhdistusaineet sisältävät yleensä paljon kemikaaleja ja ovat kalliita.Siksi kannattaa tutustua kotikonsteihin, joilla saa siistittyä nivelet kuntoon.Miten puhdistaa likainen laasti? Se ei ole vain uskomattoman helppoa, vaan myös erittäin halpaa.

Likainen laasti on jokaisen kotiäidin painajainen. Ne eivät ainoastaan näytä rumalta, vaan ne on myös vaikea pestä.Onneksi meillä on keittiössä aineksia, joista voi tehdä erittäin tehokkaita puhdistusaineita. Voit puhdistaa kylpyhuoneesi perusteellisesti ilman suurempaa vaivaa.

Miten puhdistaa likainen laasti? Tämän tahnan ansiosta ei tarvitse hangata

Kun näemme kylpyhuoneen laattojen väliset rumat, kellastuneet saumat, pidättäydymme välittömästi uimasta. Onneksi voimme helposti palauttaa niiden puhtauden. Tee vain tahna, joka, jos levität sitä likaan, poistaa sen hetkessä.Tarvitset vain kolme ainesosaa sen tekemiseen:

 • 60 ml etikkaa,.
 • 9 ruokalusikallista ruokasoodaa.
 • ruokalusikallinen astianpesuainetta.
 • Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa, kunnes saat paksua massaa.Levitä sitä kulmiin vanhalla hammasharjalla kevyesti hankaamalla.Anna vaikuttaa 20 minuuttia, ja kun aika on kulunut, huuhtele vedellä ja pyyhi kuivaksi mikrokuituliinalla.

  Miten tehdä laastin puhdistusainetta? Valmista liuos aineksista, joita löydät keittiöstäsi

  Kotitekoinen laastin puhdistusaine suojaa erinomaisesti homeen ja lian kertymiseltä. Et voi käyttää sitä ainoastaan laattojen puhdistamiseen, vaan se sopii myös erinomaisesti suihkukaappien puhdistamiseen.Se saa sinut unohtamaan lasin saostumat, eikä juokseva vesi jätä enää raitoja.

  Tarvittavat ainesosat:

 • 1/2 kupillista viinietikkaa,.
 • 1/2 kupillista vettä,.
 • 1/4 kupillista ruokasoodaa,.
 • 4 rkl sitruunamehua.
 • Kaada vesi, etikka ja sitruunamehu suihkepulloon ja sekoita.Lisää sitten vähitellen ruokasoodaa liuokseen.Tähän tarkoitukseen on parasta käyttää pientä suppiloa, jonka läpi jauhe putoaa helposti pulloon.Sekoita lopuksi kaikki huolellisesti ja kotitekoinen kylpyhuoneen puhdistusaineesi on valmis.

  Jos haluat käyttää sitä laattojen ja saumojen puhdistamiseen, suihkuta sitä huolellisesti ja anna sen vaikuttaa 10 minuuttia. Puhdista saumat tämän ajan kuluttua pienellä harjalla ja huuhtele vedellä. Jos haluat käyttää liuosta suihkukaapin puhdistamiseen, suihkuta pintaa perusteellisesti, anna vaikuttaa 8 minuuttia ja pyyhi sienellä.Huuhtele lopuksi huolellisesti vedellä ja pyyhi paperipyyhkeellä.

  VINKKI! Jos etikan haju ärsyttää sinua, voit lisätä nesteeseen 10-12 tippaa suosikkisi eteeristä öljyä naamioimaan sen tuoksun.

  Niko Ahlqvist
  Niko Ahlqvist
  Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
  RELATED ARTICLES

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  Am beliebtesten