KotiUusiokäyttöideatKukkapenkki kukkii uskomattoman rehevästi: kokeneet puutarhurit suosittelevat näiden kukkien istuttamista kesäkuussa

Kukkapenkki kukkii uskomattoman rehevästi: kokeneet puutarhurit suosittelevat näiden kukkien istuttamista kesäkuussa

Kesäkuu on ihanteellinen aika luoda kirkkaita ja värikkäitä kukkapenkkejä, jotka ilahduttavat silmää pakkasiin asti. Amatööri- ja ammattipuutarhurit odottavat innolla kesän ensimmäistä kuukautta voidakseen istuttaa yksi- ja monivuotisia kukkia. 

 

  • Kesäkuu on ihanteellinen kuukausi erilaisten kukkien istuttamiseen, jotka myöhemmin ilahduttavat silmää loistollaan kylmään säähän asti. Älä pelkää kokeilla ja kokeilla epätyypillisiä kasvivaihtoehtoja, sillä tämä on ainoa tapa luoda todella ainutlaatuinen ja jäljittelemätön kukkapuutarha. Noudattamalla suosituksia ja huolehtimalla asianmukaisesti voit nauttia väreistä ja tuoksuista läpi kauden.

 

 

Oikeanlainen kasvivalinta ja asianmukainen hoito antavat sinulle mahdollisuuden nauttia väreistä ja aromista koko kauden ajan. Tässä artikkelissa tarkastellaan perussuosituksia kukkien istuttamiseen kesäkuussa ja epätyypillisiä vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua luomaan todella ainutlaatuisen kukkapuutarhan.

 

Ensinnäkin kesäkuu on erinomainen kuukausi istuttaa kasveja, jotka eivät pelkää lämpöä. Istutuksen jälkeen ne ehtivät kukkia tänä vuonna ja ilahduttavat sinua loistollaan myöhään syksyyn asti. Puutarhurit turvautuvat usein erilaisten kasvien istuttamiseen kukkapenkkeihin kesän ensimmäisenä kuukautena, koska tällä hetkellä sääolosuhteet ovat suotuisimmat kasvien selviytymiselle ja kasvulle.

 

Toiseksi on olemassa epätyypillisiä kukkalajikkeita, jotka voidaan istuttaa kesäkuussa huolimatta siitä, että ne on perinteisesti istutettu keväällä tai syksyllä. Esimerkiksi ruusujen istuttamiseen voi vielä kesän alussa, mutta on huolehdittava siitä, ettei maaperä kuivu. Begoniat kasvatetaan yleensä ruukuissa, mutta haluttaessa niitä voidaan viljellä myös avoimessa maassa istuttamalla uudelleen kesäkuussa. Mitä tulee iiriksiin, on parempi olla istuttamatta parrattomia lajikkeita tänä aikana, koska ne eivät siedä kuivuutta hyvin. Muita iirislajikkeita voidaan istuttaa hyvin valaistuille alueille, jotka ovat suojassa tuulelta.

 

Kolmanneksi hortensiat voidaan istuttaa myös kesäkuussa, mutta vain ne, joilla on suljettu juurijärjestelmä. Ensimmäisinä viikkoina istutuksen jälkeen ne on varjostettava paahtavan auringon varalta, jotta kasvit juurtuvat paremmin uuteen paikkaan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten