KotiKeittiöniksitKolmekymppisenä opin kuorimaan valkosipulia.Tämä temppu on korvaamaton.Se vie vain kolme sekuntia

Kolmekymppisenä opin kuorimaan valkosipulia.Tämä temppu on korvaamaton.Se vie vain kolme sekuntia

10. 07. 2024 (Kuva: Pixabay/kropekk_pl).

Valkosipulin kuoriminen on monelle todellinen koettelemus.Joskus kuori irtoaa helposti, joskus taas millimetri kerrallaan, eikä tiedä kumpi on saanut tarpeekseen – sinä vai onneton neilikka.Kävi ilmi, että on olemassa tapa tehdä se nopeasti ja kivuttomasti molemmille osapuolille.Se vie kirjaimellisesti kolme sekuntia.

Keittiön pahimpien askareiden listalla sipulin kuoriminen on korkeimmalla sijalla.Jokainen, joka on joutunut käsittelemään erityisen itsepäistä valkosipulin kuorta, tietää kuitenkin liiankin hyvin, kuinka työlästä kuoriminen voi olla.Etenkin silloin, kun halutaan käyttää useita kynsiä tai jopa päitä.

Miten valkosipuli kuoritaan? Internetistä löytyvät niksit eivät aina toimi

Valkosipulin kuorimiseen on monia tapoja.Jotkut pistävät kuorta veitsellä, toiset murskaavat sitä hieman.Toiset kokeilevat internetistä löytyviä temppuja.Yksi erityisen suosittu on laittaa valkosipuli vesiastiaan ja ravistella sitä.Tämä ei kuitenkaan aina tuota toivottua tulosta – valkosipuli on silti kuorittava perinteisellä tavalla.

Ota veitsi ja viipaloi valkosipuli.Kuori poistuu hetkessä

Internetiin on kuitenkin ilmestynyt toinenkin temppu, ja on sanottava, että se ei ole lainkaan hieno.Se ei vaadi erityistä valmistelua tai työkalujen ostamista.Tarvitset vain veitsen ja kolme sekuntia kallisarvoista aikaasi. Yksinkertaisesti leikkaa valkosipulinkynsi kahtia, mutta poikittain, ylhäältä alaspäin.Irrota sitten puoliskot toisistaan, ja kuori irtoaa itsestään.

Näytä tämä viesti Instagramissa

A post shared by Britt & Mitch ~ Real Life Travel Creators (@brittandmitchworldwide).

Menetelmä ilmestyi matkustajapariskunta Brittin ja Mitchin Instagram-tilille, ja internetin käyttäjät tykkäsivät siitä heti.Yli 400 000 ihmistä tykkäsi siitä.Videolla nähdään henkilö, joka pitää neilikkaa kädessään ja leikkaa ilmaa.Suosittelemme käyttämään tähän leikkuulautaa.Se on sekä mukavampaa että turvallisempaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten