KotiReseptitKoko vihannespuutarha yhdessä purkissa on jumalainen: merkitse muistiin tämä resepti sekavihanneksille talven...

Koko vihannespuutarha yhdessä purkissa on jumalainen: merkitse muistiin tämä resepti sekavihanneksille talven varalle

Koko vihannespuutarha voi olla kerralla yhdessä purkissa, kun säilöö talveksi kaiken sen, mitä oli kesän aikana sängyssä.Siinä on aivan upea resepti – ne jotka sitä kokeilevat pitävät sen itsellään.

Liota kolme kiloa kurkkuja kylmässä vedessä kaksi tuntia.Jätä mustapippuriherneet ja laakerinlehti kuumaan veteen (15 kpl pippuria ja 1 laakerinlehti per 1,5 litran purkki).

0,5 kg sipulia pilkottuna renkaiksi, sama määrä paprikaa viipaleiksi leikattuna, pala kesäkurpitsaa – renkaiksi leikattuna.

Edelleen kattilaan vettä (3 litraa) on laitettava oksa tai lehti lempiyrttejäsi, 5 rkl.suolaa, 11 rkl.sokeria, kaada 270 ml etikkaa (9 %).Keitä suolavettä keitetään muutama minuutti.

Sitten jokaiseen puolitoistalitraiseen purkkiin heitetään kolme valkosipulinkynttä, 0,5 tl.sinapinsiemeniä, laakerinlehti, 15 hernettä mustapippuria, sipulirenkaita – maun mukaan.Seuraavaksi tulevat kurkut, paprikat ja kesäkurpitsa, päälle tomaatit.Määrä määräytyy oman harkintasi mukaan.

Kaada lopuksi marinadi vihannesten päälle ja kierrä.

Tällainen lajitelma on herkullinen lisä mihin tahansa toiseen ruokalajiin, kirjoittaa kokkiportaali ’Povarenok.ru’.

Aikaisemmin kerroimme upeasta reseptistä ajikalle – haluat syödä sen suoraan purkista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten